23948sdkhjf

Effektiv og komplet olieskift med ZF Aftermarkets produkter og service

Med ZF Aftermarket får du et udbud af kvalitetsprodukter og et team af kompetente eksperter, som sikrer dig de mest effektive resultater af gearservice, renovering af gearkassen eller udskiftning af koblinger, støddæmpere, bremser og styrtøjsdele.

 ZF Aftermarkets olieskiftssæt virker til over 600 typer af køretøjer, der har et ZF 5-trins, 6-trins eller 8-trins automatgear. Der er skræddersyede pakker med alle nødvendige dele til transmissionsolieskift.

-Værkstederne behøver ikke længere at finde og bestille individuelle dele. Vi deler også nyttige servicetips til professionelt brug af disse olieskiftsæt. Brugen af den rette transmissionsolie i de anbefalede olieskiftintervaller er afgørende for at undgå skader på komponenter og bevare kvaliteten og funktionaliteten, forklarer Martin Lauritzen, Key Account Manager Nordic hos ZF Aftermarket.

 ZF Aftermarket anbefaler at skifte gearkasseolien sammen med filteret for hver 100.000 kilometer. Ved at gøre det regelmæssigt kan man eventuelt undgå dyre reparation eller komplet ombytning.

-Disse servicekits sælges gennem FTZ, CAC/Au2parts samt ZF DK. Ønskes ekstra ZF-Lifeguard Fluid olie, tilbydes den også i 1 L og 20 L dunke, siger Martin Lauritzen.

 Læs mere på: www.zf.com

  

Tips til olieskift

Når det gælder professionelle olieskift, anbefaler ZF Aftermarket et værksted, så olieskiftet udføres efter producentens klare anvisninger.

Desuden er der en række anbefalinger, man bør følge:

  • Kør aldrig uden olie i transmissionen.
  • Sørg for at motor/ gearkasse er afkølet, inden der foretages reparationsarbejde på vognen.
  • Følg anvisningerne nøje, når du skifter dele – både når du fjerner gamle og sætter nye ind.
  • Rengør for gamle rester af olie, inden du fylder ny på, hvis du gør det selv. Benyt kun ZF-Lifeguard Fluid – uden tilsætningsstoffer - der matcher den pågældende transmission.
  • En ikke-kompatibel olie kan beskadige de forskellige komponenter og selve transmissionen.
  • Transmissionsolieniveauet skal følge anvisningerne – for lavt niveau vil beskadige transmissionen, mens et for højt niveau vil medføre læk af den overskydende olie. Det kan føre til selvantænding, hvis olien kommer i kontakt med varme dele.

 

Se mere på YouTube

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11