23948sdkhjf

Cartec og au2parts i samarbejde

Hele Cartec’s program af professionelle polere- og bilplejeprodukter i au2parts program.

LEVERANDØRER Lige nu er Cartec Danmark i gang med at besøge branchekunder sammen med au2parts og melder om positive tilbagemeldinger om det netop indgåede samarbejde, hvor Cartec nu kan benytte sig af au2parts veludbyggede logistik-setup med samme dags levering.

- Når først vi får forklaret og vist, hvad vores produkter kan, så ser vi kun stor tilfredshed og smil, fortæller indehaver af Cartec Danmark, Michael Krøger, der overtog forhandlingen af de hollandske produkter i 2012.

Specielt salg af startsættet Colorline er gået over al forventning. Det betyder, at rigtig mange i autobranchen lige nu får mulighed for at teste de populære produkter.

Cartec deltager på dette års au2messe 25.-26. oktober i Roskilde. Leverandøren vil i løbet af efteråret afholde polerekurser rundt omkring i landet.

Au2parts har oplevet stor efterspørgsel efter polere- og bilplejeprodukter og fortæller, at man med Cartec har fundet den helt rigtige parter.

- Michael Krøger er meget kompetent og har en bred viden omkring bilpleje, som vi er stolte af at kunne give videre til vores kunder. Vi har sjældent oplevet et vareprogram komme så hurtigt fra start. Der har fra dag ét, da vi introducerede produkterne, været stor efterspørgsel. Det er fantastisk at være med til at starte op med et sådant kvalitetsprodukt og fornemme, at kunderne er ligeså begejstret for produkterne, som vi er hos au2parts og Cartec, siger produktansvarlig hos au2parts, Lone Møller Borup. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11