23948sdkhjf

Leasingportal får kapitalindsprøjtning

To aarhusianske erhvervsfolk køber 30 procent af bil-leasingportalen Findleasing.nu.

LEASING Steen Espersen og Carsten Rasmussen, der bl.a. er medinvestorer i take away portalen Hungry.dk og ejer en række call centre, investerer et uoplyst beløb i Findleasing.nu, som er en online-portal, hvor potentielle købere kan finde frem til leasingbiler og forhandlere. Med 200 forhandlere og 4200 leasingtilbud er Findleasing.nu på blot to år vokset til at være Danmarks største leasingmarked for biler.

- Leasingmarkedet er i eksplosiv vækst og Findleasing.nu rammer et stort hul i markedet, fordi det hidtil ikke har været muligt for forbrugerne at få overblik over det samlede antal bil-leasingtilbud. Findleasing.nu skaber overblik og gennemsigtighed for forbrugeren, samtidig med, at det er en stærk og bæredygtig portal for forhandlerne, siger Steen Espersen.

Steen Espersen og Carsten Rasmussen, der bl.a. ejer nogle af Danmarks førende call centre og som er medinvestorer i bl.a. take away portalen Hungry.dk og sikkerhedsvirksomheden Chili Security, skal bl.a. tilføre den unge virksomhed erfarne ressourcer.

- Vi investerer i en ung start-up, der rammer nogle klare tendenser i markedet. Samtidig er det et dynamisk team, der er vokset op i bilbranchen og som har sat sig yderst grundigt ind i markedet for leasing. Derfor tror vi på, at vi sammen kan løfte Findleasing.nu videre til næste niveau, siger Steen Espersen.

To mekanikere fik fiks ide
Det er de to automekanikere i midten af 20érne Morten Grønhøj og Jonas Thue Madsen, der i 2015 fandt ud af, at leasingmarkedet for biler var uigennemskueligt og at der manglede en portal, hvor man kunne få et samlet overblik over leasingtilbud.

- Det hele startede egentlig da jeg fandt en BMW i Tyskland, som jeg gerne ville flexlease i Danmark. Jeg indhentede tilbud på bilen fra tre forskellige forhandlere. Der er så en forskel på 40.000 kr. mellem det dyreste og det billigste tilbud, og da det er en relativ billig bil, så er det en meget voldsom difference. Det var jo en klar indikation af, at der var manglende konkurrence og et uigennemskueligt marked, forklarer Morten Grønhøj, der derefter tog fat i sin tidligere kollega fra læretiden Jonas Thue Madsen, der straks var med på ideen.

Turbo på væksten
I dag har portalen mellem 60-70.000 månedlige besøgende, men med frisk kapital og yderligere ressourcer, forventer Findleasing.nu allerede i 2018 at have hele det danske leasingmarked samlet på portalen. Samtidig er ambitionen at have mellem 10.000-15.000 leasingtilbud listet og 100.000-150.000 leasingsøgende om måneden.

- Hvis væksten inden for leasing fortsætter bare i nogenlunde moderat tempo, så forventer vi i løbet af en treårs periode at omsætte for ca. 12 millioner kr. i 2020. Samtidig vil det selvfølgelig være oplagt for os at begynde at kigge nærmere på de skandinaviske lande, siger Co-Founder Jonas Thue Madsen. bauer

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.088