23948sdkhjf

QuickPot tildelt ny VEU-uddannelsespris

Målrettet uddannelse af egne mekanikere på AMU-specialforløb sikrede værkstedskæden en pris som del i en landsdækkende konkurrence for alle brancher.
HÆDER Systematisk planlægning af uddannelse er for værkstedskæden QuickPot A/S en del af en strategiske beslutning om at prioritere efteruddannelse. Den målrettede uddannelse af egne mekanikere på AMU-specialforløb har dermed sikret dem VEU-Center MidtØsts Efteruddannelsespris 2016.

Overrækkelsen af vinderbeviset foregik mandag den 28. november på hovedkontoret i Viborg, hvor Gert Ringgaard, formand for VEU-Center MidtØsts Centerråd, gav adm. direktør Steen Haugaard Fransen og Brian Andersen, Operation Manager fra QuickPot, disse ord med på vejen:

- Der er ikke en lang tradition for efteruddannelse inden for autobranchen. Man skal ville det og arbejde strategisk og målrettet med efteruddannelse, for at det giver effekt, og det gør I hos QuickPot. I motiverer og opfordrer medarbejderne til udvikling og efteruddannelse. Helt konkret tilbyder I målrettet uddannelse i form af AMU-specialforløb, som overbygning på mekanikeruddannelsen, for at sikre at mekanikerne til stadighed har de rette kompetencer.

Fortjent pris

Steen Haugaard Fransen og Brian Andersen er super stolte af at have fået tildelt prisen.

- Men jeg synes nu også, vi fortjener den, siger Steen Haugaard Fransen med et smil. For vi prioriterer efteruddannelse. Vi har et rigtig godt samspil med vore 160 medarbejdere om efteruddannelse. Det var lidt svært i starten at motivere medarbejderne til efteruddannelse, men nu kommer effekten, og medarbejderne ønsker mere og mere. Selv om vi nu tilbyder AMU-kurser af i alt 25 dages varighed til hver medarbejder, så viste den seneste medarbejdertilfredsundersøgelse, at medarbejderne gerne vil have endnu flere muligheder for efteruddannelse.

Glad for autobranche-vinder

Det var en velbegrundet indstilling fra VEU-konsulent Jan Nørgaard, AutoTeknisk Center - en del af Mercantec - der førte til, at det blev QuickPot, der løb af med sejren.

- Jeg er meget glad for, at det blev en virksomhed i autobranchen, som vandt, fortæller Jan Nørgaard. Der er ikke så mange virksomheder i autobranchen, som arbejder systematisk med uddannelsesplanlægning og som motiverer og opfordrer til udvikling og uddannelse af medarbejdere.

Videre mod landspris

Med prisen følger et diplom og en specialdesignet krukke.

Som lokal vinder i VEU-Center MidtØsts område nomineres QuickPot til en landsdækkende efteruddannelsespris sammen med de lokale vindere fra landets øvrige 12 VEU-Centre.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094