23948sdkhjf

Nyt autoglas hos FTZ

Pilkington bliver strategisk leverandør hos FTZ fra den 16. januar 2017. Nordglass er ude.
LEVERANDØR FTZ benyttede fagmessen til at præsentere sin nye strategiske leverandør af autoglas, Pilkington, efter at FTZ siden 2011 har kørt parløb med Nordglass, der ikke deltog på messen. Pilkington har et solidt afsæt i OE-markedet.

- Autoruder bliver i højere grad en højteknologisk bildel med masser af funktioner, og det stiller øgede krav til valg af leverandør, forklarer Michael Juul Hansen, adm. direktør hos FTZ.

Eksempelvis findes der intet mindre end 13 slags ruder til en VW Passat.

- Vores fem år gamle samarbejde med Nordglass gik ud på at hente autorude-arbejdet tilbage til autoværkstederne, og vi har mangedoblet vores salg af autoruder i de fem år. Vi har haft fem succesfulde år med Nordglass, men vi har ønsket ny fokus på området, og vi har nye ideer til ændringer på området, som kan bringe os videre, forklarer Michael Juul Hansen.

- Vi ønsker at revitalisere vores rudesalg, fastslår han.

Har trænet branchen

- Vi har gennem årene trænet branchen, blandt andet via samarbejdet med Cobra, og vi har haft mange værksteder gennem efteruddannelse på området, faktisk over 1000, siger Michael Juul Hansen.

Det nye samarbejde omfatter også en alliance med Autoglasmanden for de værksteder, der ikke selv ønsker at rode med autoruder.

Aftalen med Nordglass løber frem til den 15. januar 2017, hvorpå FTZ går all-in med Pilkington.

- Vi beholder vores 22 lokale autorude-lagre, hvor vi er meget tæt på kunderne, bemærker FTZ-direktøren og tilføjer, at FTZ har haft flere storkunder, som har efterspurgt autoruderne fra Pilkington.

- Det handler om brand og kvalitet, og som udgangspunkt bliver vi fra januar ligeså konkurrencedygtige på pris og pakker, lover Michael Juul Hansen.

Via aftalen med Pilkington er der tale om tilbagevenden til leverandør-status hos FTZ fra før 2011. I de fem år har Pilkington blandt andet allieret sig med grossist-konkurrenten au2parts.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095