23948sdkhjf

Leverandør-pris til SKF

Hæder til SKF for produktkvalitet fra Groupauto.
PRIS SKF’s køretøjs eftermarkedsforretning har modtaget den prestigefyldte pris, Årets Leverandør, fra Groupautp (Auto-G) på grossist-sammenslutningens internationale kongres 2016, som fandt sted i Faro i oktober.

Det er anden gang på tre år, at SKF er blevet anerkendt som en særlig leverandør af Groupauto International (GAI). Leverandørprisen omfatter produkt samt service-kvalitet med særlig vægt på, hvor godt SKF gør forretninger med medlemmerne.

- Denne pris er en af ​​de mest eftertragtede titler på det automotive eftermarked, og det er en ære at være i stand til at dele den med SKF teamet. Det viser den igangværende vækst, vi har taget med Groupauto International medlemmer i løbet af de sidste fire år. Partnerskabet mellem GAI og SKF er en perfekt pasform, der kombinerer to stærke varemærker, som repræsenterer det bedste i klassen i OE kvalitet, distribution af reservedele og tilknyttede tjenester, udtalte Stéphane Gendron, international key account manager hos SKF.

SF har været partner med Gropuauto International i over 20 år og har bidraget til den fortsatte vækst og succes i GAI netværket over hele verden, oplyser en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125