23948sdkhjf

Stenhøj går i graven

Virksomheden udvider atter sit produktkatalog med nyt agentur på stålgrave.
INDRETNING Barrit-virksomheden Stenhøj fortsætter med at udbygge sit produktkatalog, når det handler om indretning og totalløsninger af autoværksteder. Det kom blandt andet til udtryk på både Automechanika 2016-messen i midten af september i Frankfurt og senest på au2messen og FTZ Fagmesse i Danmark. Her fortalte Søren V Olesen, der er divisionschef for Stenhøj DK, om nogle af de kombinationsmuligheder, man har med et nyt agentur, som Stenhøj har fået på plads med tyske Balzer. Virksomheden producerer stålgrave, der så at sige at klar til brug:

- Stålgravene er mere eller mindre plug n’ play, forstået på den måde, at de leveret mere eller mindre samlet. Stålgravene kan leveres med kran og sænkes ned, hvor de skal placeret. Hertil kobler man olie, vand og el til de funktioner, man som værksted måtte ønske, forklarede Søren V. OIesen forleden.

Erfarent firma
Balzer-gravene er præfabrikeret og kan leveres i størrelser på helt op til 40 meter. Der er tale om selvbærende konstruktioner med integreret skal og forstærkninger. Ifølge Balzer selv leveres gravene i letvægtsudgaver, der kun kræver den nødvendige tilslutning af udstyr, som der kalkuleres med i planlægningen af værkstedsindretningen.

Balzer har eksisteret siden 1982 og har været eksperter en lang række forskellige grave til autobranchen. - Derfor er vi selvfølgelig også glade for at kunne præsentere det her samarbejde for den danske autobranche, forklarede Søren V. Olesen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111