23948sdkhjf

Leder: Danish design

Motor-magasinets ugentlige leder.
LEDER MENS OVERRASKELSEN OVER Donald Trumps sejr ved det amerikanske præsidentvalg onsdag morgen stadig er intakt - og de mulige konsekvenser for blandt andet dansk import fra og eksport til USA, herunder også den hjemlige autobranche, er aldeles uafklarede, præsenterer autobranchens uafhængige fagblad atter 32 siders læsning og nyt fra både ind- og udland. Det gælder eksempelvis historien om norsk interesse for Danish Automotive Group og dermed en række auto-produkter fra ni markante, danske virksomheder. De har nemlig indgået et forpligtende samarbejde med det gode formål at stå stærkere internationalt, ligesom virksomhederne samler kræfterne for bedre at kunne gøre opmærksom på "danish design". Altså at der er danske virksomheder, som fremstiller produkter i meget høj kvalitet til eftermarkedet.

IKKE KUN MÅNEDLANGE valg-kampagner er vanvittige i USA, det er bilerne også. I hvert fald mange af de biler, som blev vist på den store SEMA-messe i Las Vegas for nylig. Under overskriften "Vanvittige biler vises i Vegas" løfter vi således lidt af sløret fra verdens største tuningsshow, som afholdes hvert år på SEMA-udstillingen i Las Vegas. Det er ikke bare et show, men også en brancheorganisation for over 6000, hovedsageligt amerikanske, virksomheder, der arbejder med at forædle biler på alle leder og kanter. Knap så vanvittigt går det for sig i Italien, hvor Motor-magasinet også har været et smut forbi Bridgestones testcenter i Rom for at se og høre nyt om Driveguard - altså et nyt dæk, som kan tåle at blive kørt uden luft - en ny version af runflat-dækket.

HVAD DER FOR ALVOR kan få os til at tabe pusten er imidlertid de mange nyheder fra den danske autobranche - lige fra autogenbrugerne, som lægger op til en sammenlægning af de to foreninger, fornyet fokus på en afskaffelse af reparationsgrænsen her op til bestræbelserne på at lande en finanslovsaftale for 2017 samt debat om branchens digitale satsning, som ifølge Biltorvets direktør er mental; digitalisering er mindst lige så meget et dannelsesprojekt, som det er it-systemer, mener fagbladets debattør. Alt imens vi sætter det sidste punktum i denne 39. udgave af Motor-magasinet i år, slukker i computeren, tømmer kaffekoppen og haster mod Odense - til endnu en fagmesse, nemlig FTZ Fagmesse 2016 i OCC. Vi ses.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172