23948sdkhjf

Dødsfald: Kim Galsgaard

Tidligere direktør for Brink, Kim Galsgaard, er gået bort.
RIP - Det er med stor sorg, at vi må meddele, at vor tidligere direktør Kim Galsgaard er afgået ved døden torsdag den 27. oktober, oplyser hans afløser på posten, Claus Biel-Knudsen fra Brink Towing Systems A/S i Holmegård ved Næstved.

Kim Galsgaard var direktør for Brink Towing Systems A/S i perioden 1991 til 2015, og han nåede i den periode at opbygge en enorm kontaktflade i autobranchen i både Danmark og Norden, samtidigt med at han, med sit familiære væsen, opbyggede en fantastisk teamånd i virksomheden i Fensmark, fortæller Claus Biel-Knudsen.

- Kim Galsgaard nåede kun i alt for kort tid at nyde sit otium og alle de mange gøremål, han havde set frem at få tid til. Vore tanker går til Kims nærmeste, udtaler han.

Efter næsten 25 år som styrmand for Brink Towing Systems A/S gav Kim Galsgaard trækkrogen videre til branchemanden Claus Biel-Knudsen for et år siden, i november 2015.

Kim Galsgaard fyldte 65 år 2. juledag og sluttede hos Brink ved indgangen til 2016. Overdragelsen af ledelsen hos Brink blev markeret med en reception den 4. december sidste år.

Kim Galsgaard bisættes torsdag den 3. november kl. 13 fra Vester Broby Kirke i Sorø.

Mindeord om Kim Galsgaard

Det er med stor sorg, at jeg har modtaget meddelelsen om, at AUTIG’s tidligere bestyrelsesmedlem Kim Galsgaard, forhenværende direktør i Brink Towing Systems, ikke længere er blandt os.

Gennem seksten år - fra 2000 til 2016 - sad Kim i brancheforeningens bestyrelse, og han var et meget aktivt medlem, der altid - på en meget konstruktiv måde - bidrog til bestyrelsens arbejde og foreningens udvikling.

Gennem mange år har jeg haft et nært samarbejde med ham og har haft stor glæde af hans uhøjtidelige arbejdsfacon og mod på at diskutere selv de mest vanskelige emner. Kim var vellidt af både kunder og konkurrenter, og han havde frem for alt en positiv tilgang til livets udfordringer.

Mine tanker går i første række til hans familie, men vi er mange, der fremover vil savne Kims lune gemyt og smittende humor.

Æret være Kim Galsgaards minde.

Frank R. Hansen, AUTIG
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095