23948sdkhjf

Rygte om ændring af bilafgifter er en and

Rygter om en ændring i registreringsafgiften har de seneste dage skabt uro blandt landets bilforhandlere. Finansministeriet bekræfter overfor AutoBranchen Danmark, at det rygte, der florerer om en ændring af registreringsafgiften pr. 1. november, er en and.
SKAT - Vi har fået en lang række henvendelser fra bilforhandlere og samarbejdspartnere, der alle har hørt et rygte om, at der skulle være truffet en politisk beslutning om en ændring i bilafgifterne. Det kan vi afvise fuldstændigt på nuværende tidspunkt, siger Hans-Jørgen Jørgensen, formand i AutoBranchen Danmark, og fortsætter:

- Vi har de seneste dage været i tæt kontakt med politIkere og embedsmænd på Christiansborg for hurtigst muligt at komme rygtet til livs. For rygter om en ændring i registreringsafgiften kan skabe kaos i branchen og lamme bilsalget fuldstændigt.

AutoBranchen Danmark vil fortsætte sin politiske indsats for at få gjort registreringsafgiften mindre kompleks og beskatte brugen frem for købet af biler, tilføjer formanden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11