23948sdkhjf

Farvefolk i Viborg ændrer ejerskab

To herrer har hver købt sig til 50 procent af AP Farver i det midtjyske.
LAKEJERE AP Farver A/S i Viborg har fået nye ejere. Den 1. september 2016 er ejerskabet overgået til adm. direktør Torben Gaml og til salgsdirektør Tim Harris Lundfold, der fremover ejer halvdelen af virksomheden hver. Dermed er der ifølge virksomheden selv påbegyndt et nyt og spændende kapitel for AP Farver A/S, som blev grundlagt helt tilbage i 1930.

De nye ejere er i forvejen kendte ansigter hos AP Farver A/S. Torben Gaml har været direktør i seks år og Tim Harris Lundfold har været salgschef i to et halvt år. Overtagelsen af AP Farver A/S er resultatet af en længere proces, hvor der er skåret ind til benet og skabt fornyet fokus på kerneforretningen, som er værdiskabende løsninger til autolakerer, industrilakerer, storvognslakerer og lokale bygningsmalere.

Fremover bliver AP Farver A/S således en ejerledet virksomhed, hvor de nye ejere ønsker at være endnu mere hands on-orienterede over for kunderne og fortsætte de positive vækstrater, som 2016 allerede har budt på. Ifølge adm. direktør Torben Gaml er malerbøtten så at sige vendt:

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi agerer i et stærkt konkurrencepræget marked. Vi ser nu en række positive tendenser i markedet og tillader os derfor at være forsigtige optimister. Vi tænker ikke som en traditionel grossist, men går dybt ind i kundernes værdikæde og tilbyder samlede løsninger, som skaber værdi for vores kunder og deres egne kunder, siger Torben Gaml.

Mere styring på varerflowet
Hos AP Farver A/S ligger fremtiden derfor i at tilbyde kunderne løsninger, der eksempelvis indeholder reolsystemer, blandingsanlæg, software til processtyring, lagerstyring og ikke mindst viden om, hvordan kunden bedst muligt får forretningsmæssig gevinst af samarbejdsaftalen. Salgsdirektør Tim Harris Lundfold uddyber tankegangen:

- Vi vil gøre en større forskel i markedet. Vi tager ud på landevejen for at besøge kunderne, lytter til deres behov og finder frem til en optimal løsning. Vi vil gøre det enkelt, simpelt og ligetil. Det handler om at styre varerflowet, operere med et dynamisk lager hos kunden og dermed frigøre likviditet, men det handler sandelig også om god gammeldags service og interesse for kunden, fortæller han.

Som Motor-magasinet tidligere har fortalt, så har AP Farver de seneste år været gennem en større omstrukturering, der har vendt op og ned på meget. Hele auto- og industriafdelingen er flyttet fra Vejle til Viborg på adressen Lundborgvej 13A, og tilbage i januar 2016 er afdelingen på Farvervej flyttet og lagt sammen med den øvrige virksomhed på Lundborgvej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094