23948sdkhjf

Nyt dækcenter på Lolland

Super Dæk Service åbner afdeling nummer 60 i Rødby.
DÆKCENTER Super Dæk Service sætter rammerne med et 700 kvadratmeter nybygget værksted i Rødbyhavn og Jesper Hoffamann som afdelingsleder, og på åbningsdagen den 30. september er der lagt op til en festlig dag for hele familien med ristede pølser med brød, kolde øl og vand og en opstillet hoppeborg for de små, skriver Lollands Posten.

Ud over de mange tiltag i løbet af dagen i Super Dæk Services splinternye værkstedslokaler vil de besøgende også få en masse åbningstilbud.

Rødby-afdelingen er placeret i hjertet af Lollands erhvervsrige område.

- Vi får en meget central placering på Finlandsvej 3 over for Femern Bælt-byggepladsen i Rødbyhavn og tæt ved havnen og den store trafik af lastbiler, som døgnet rundt kører til og fra Scandlines’ færger på Rødby-Puttgarden ruten, siger afdelingsleder Jesper Hoffmann.

Rødby-afdelingen med dæk- og autoværksted og tre ansatte hører under Super Dæk Service Ringsted, hvor Jesper Hoffmann også er afdelingsleder.

Netop Ringsted-afdelingen er kendt for sin særligt store ekspertise i dækløsninger og service på entreprenørmaskiner, som vil tages med og integreres som en mærkbar del af Rødbyafdelingens DNA.

Moderne autoværksted

- Afdelingen er også et fuldt moderne autoværksted, der udfører reparation og service på person- og varevogne. Vi glæder os til at vise, hvad vi kan - både på mekanisk arbejde og på dæk til person -og varevogne, lastbiler, industri og entreprenørmaskiner, siger Jesper Hoffmann.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079