23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

Sporten kort fra ind- og udland med danske kørere i fokus.
KEVIN MAGNUSSEN LEVEREDE i kvælende varme i Singapore et af karrierens bedste resultater, da han i sæsonens 15. Grand Prix, fra en dårlig startplads 17 men med opdateret motor, formåede at hente et VM point for en tiendeplads. Renault har nu 7 points i den samlede stilling, alle takket være Kevin Magnussen, der efter løbet i Singapore roste ingeniørerne i teamet højt.

SJETTE AFDELING AF WEC, World Endurance Championship, på GP-banen Circuit Of The Americas (COTA) ved Austin, Texas, blev en triumf for Young Driver AMR. Nicki Thiim og Marco Sørensen vandt i deres Aston Martin den prestigefyldte GTE Pro-klasse og fører derefter både kører- og teammesterskabet inden de resterende tre runder. Michael Christensen og David Heinemeier Hansson var til start for Porsche, men nåede ikke podiet.

SOM OPVARMNING TIL WEC i Texas sluttede både Jan Magnussen og Christina Nielsen på tredjepladsen i deres respektive klasser i WeatherTech SportsCar Championship. Resultaterne betyder, at Christina nu er tæt på den samlede sejr i klassen GT D før sidste afdeling, og Jan har mulighed for at nå den samlede sejr i klassen GT LM. Finalen køres som Petit Le Mans på Road Atlanta den 28. september.

PÅ CIRCUIT DE BARCELONA CATALUNYA hentede Ulrik Linnemann sæsonens tredje finalesejr og generobrede dermed føringen i kampen om det officielle FIA European Championship for Rallycross Super 1600. Der resterer en enkelt runde.

EFTER WEEKENDENS PODIEPLACERING i Audi Sport TT Cup ligger 19-årige Nicklas Nielsen nu samlet nummer 3 med to løbsweekender tilbage af sæsonen.

FTZ RALLY ROSKILDE BLIVER skudt i gang den 24. september efter mere end et års forarbejde hos ASK Hedeland med syv forskellige hastighedsprøver over 130 kilometer. Favorit er Esben Hegelund/Hadsten og Karsten Isaksen/Kolding i deres hurtige Skoda Fabia R5. Løbet tæller til DIF Danmarksmesterskabet 2016 og DASU Historisk rally Cup 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144