23948sdkhjf

Sikkerhedsdag lukker synscentre

I slutningen af oktober holder stor synskæde sikkerhedsdag.
Den 28. oktober 2016 lidt efter klokken 12 vil dørene til godt 145 Applus synshaller rundt om i Danmark være låste. Synscentrene lukker nemlig ned, fordi 250 synsmedarbejdere fordelt i 32 teams afholder Safety Day. Meningen er, at de ansatte skal komme med en stribe input til, hvordan sikkerheden på synscentrene kan forbedres.

Kæden syner rundt regnet 1600 køretøjer om dagen, så derfor har det ligget både ledelsen og virksomheden øvrige ansatte på sinde, at udvide de allerede eksisterende efteruddannelseskurser, der findes i sikkerhed, til en landsdækkende dag.

- Vi skal i sagens natur passe på og have helt klare retningslinjer for, hvem der gør hvad, så hverken kunder eller medarbejdere kommer til skade, fortæller synskædens adm. direktør Per V. Rasmussen.

De enkelte teams vil på Safety Day komme med nye sikkerhedsinitiativer, som ledelsen bagefter diskuterer med henblik på implementering.

- Det er vores mål at være innovative og førende i branchen. I forhold til sikkerhed afholder vi en Safety Day for at sikkerhedstræne vores medarbejdere. Vi har heldigvis kun meget få uheld i forvejen, men hensigten med træningen er at optimere sikkerheden yderligere og undgå ulykker så vidt muligt, forklarer direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109