23948sdkhjf

Ud på bølgen blå med CAC

Vuggende medarbejderarrangement som tak for fondspenge til køb af nyt surfgrej.
ANDERLEDES I strålende aftensol afholdt Aktieselskabet Carl Christensen, i daglig tale CAC, et personalearrangement med mulighed for at prøve både windsurfing og Stand-Up-Padling (SUP), der efter sigende skulle være verdens hurtigst voksende sport.

Baggrunden var, at CAC Fonden, der står bag CAC, havde doneret et beløb til Aarhus Windsurfing Klub til erhvervelse af fire nye SUP-begynderbrædder.

Klubbens formand, Allan Tambo Christiansen, bød velkommen og benyttede samtidig lejligheden til at takke for den udvidede mulighed for at tiltrække nye unge mennesker til sporten, som donationen betyder. Aarhus Windsurfing Klub har i dag godt 150 medlemmer, og interessen for især standup-padling er kraftigt stigende.

En stor del af arbejdet i klubben klares ved frivilliges hjælp, og klubben er kendt for en rigtig god klubånd, der også arbejder meget på at sikre interesserede og nye medlemmer en god oplevelse på vandet og i klubben. Det var således også Allan Christiansen, der efterfølgende styrede følgebåden, der med aftenens fralandsvind blev benyttet til at hente optimistiske CAC-brætsejlere ind, når de kom for langt ud. Samtidig stillede klubben instruktører til rådighed på både land og i vandet.

CAC’s administrerende direktør, Thomas Jensen, var med til arrangementet og sagde til de forsamlede medarbejdere, at fonden netop skal støtte alment velgørende formål og dermed sikre, at overskuddet i CAC kommer flere til gode.

- Det er i relation til sådanne arrangementer som dette, at medarbejderne hos CAC kan få en forståelse for, at CAC er anderledes end de andre reservedelsgrossister på markedet, sagde Thomas Jensen.

Efter et par timers sejlads, hvor medarbejderne kunne prøve deres balance-færdigheder på forskellige brædder, var klubben vært for en herlig grillmiddag med øl og vand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11