23948sdkhjf

Ny shop til de olie-hungrende

En af Europas største spillere vil sælge mere olie i Danmark.
ONLINE Delticom AG, der er Europas en af de største onlineforhandler af dæk og biltilbehør, lancerer nu en ny onlineshop med særligt fokus på motorolie, nemlig olie-shop.dk.

Her finder man flere end 1.400 forskellige produkter til bilen, bl.a. over 300 forskellige motorolier i diverse emballagestørrelser og mængder til både personbiler og andre køretøjer som f.eks. motorcykler, nyttekøretøjer og traktorer. Hertil kommer bremsevæsker, gearolier, plejemidler, kølerfrostbeskyttelse, fedt- og smørestoffer.

Udover onlineshoppen i Danmark, er Delticom i færd med at lancere motorolie-onlineshops i 15 andre europæiske lande.

- Lanceringen af olie-shop.dk er starten på et netværk af onlineshops specialiseret i motorolier og plejemidler, der skal ende med at dække hele Europa. Her kan kunderne hurtigt, enkelt og sikkert købe de passende produkter til deres bil online.

- Med vores store produktudvalg, attraktive priser, og korte leveringstider, går vi målrettet efter størst mulig kundetilfredshed, udtaler Thierry Delesalle fra olie-shop.dk i en pressemeddelelse.

Hjemmesiden er udstyret med et specielt køretøjsfilter, som kunder kan brug at bevare overblikket og finde det passende produkt til netop deres køretøj i en fart: Kunden indtaster bilens mærke, model og type, og får herefter vist alle passende produkter, heriblandt mange kendte mærker. Via forskellige filterfunktioner er det muligt at begrænse udvalget til bestemte producenter eller efter bestemte godkendelseskategorier, egenskaber eller viskositetsklasser. Herudover kan listen med søgeresultater sorteres efter forskellige kategorier, f.eks. efter de billigste tilbud.

På olie-shop.dk nyder kunderne godt af Delticoms 15 års lange erfaring inden for onlinehandel med dæk og biltilbehør. Andre kundefordele omfatter talrige betalingsmuligheder, korte leveringstider samt gratis forsendelse ved køb for over 370 kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082