23948sdkhjf

Kjærgaarden bliver til Andersen

Andersen Biler overtager Kjærgaarden Auto A/S i et nordsjællandske.
BILSALG Andersen Biler har pr. 1. juli 2016 indgået aftale om overtagelse af den nordsjællandske bilforhandler, Kjærgaarden Auto A/S. Den 1. juli blev den overordnede ledelse og det økonomiske ansvar for driften overdraget til Andersen Bilers direktion og ledelse.

Efter mere end 48 år som selvstændig i bilbranchen, har Svend Kjærgaard Jensen således valgt at overdrage stafetten til Andersen Biler´s indehavere Peter Selck & Martin Frykmann.

Svend Kjærgaard Jensen har ved siden af sine autoforretninger været aktiv kommunalpolitiker og har blandt andet været borgmester først i Ølstykke fra 1994-2005 og senere i Egedal Kommune 2007-2009, valgt for Venstre. Siden skiftede han til Egedal-Listen og repræsenterer nu Liberal Alliance.

Sjællands største

Kjærgaardens to forretninger i Frederikssund og Hillerød består af salg og service af Nissan og Ford i Hillerød og Nissan i Frederikssund. I forvejen er Andersen Biler autoriseret forhandler og servicepartner for Citroën, Ford, Mitsubishi, Nissan og Suzuki, samt autoriseret serviceværksted for Renault og Volvo.

Med erhvervelsen af de to bilforretninger, cementerer Andersen Biler sig som Sjællands største bilforhandler. I samme ombæring bliver Andersen Biler Danmarks største Nissan-forhandler og største Ford-forhandler på Sjælland.

Overtagelsen af de to bilforretninger er en del af en allerede planlagt vækststrategi, der på få år, har gjort Andersen Biler til en markant spiller på et meget konkurrencepræget bilmarked. Både Frederikssund, og i særdeleshed Hillerød er byer i rivende udvikling og med store vækstpotentialer. Derfor er begge forretninger utrolig vigtige brikker, i en allerede succesfuld strategi for Andersen Biler. Samtidigt har Kjærgaarden Auto gennem dygtige medarbejdere og trofaste kunder, skabt et godt fundament for en fortsat sund fremtidig vækst.

Business as usual

Andersen Biler´s mantra i forbindelse med overtagelsen af Kjærgaarden Auto bliver ”don’t fix it, if it aint broken”. Ønsket er, at nuværende kunder hos Kjærgaarden Auto skal mærke overgangen så lidt som mulig. Det betyder samme personale, samme butik og samme service for både privat- og erhvervskunder. Fokus bliver at tage det bedste fra begge verdener.

Direktør Torben Jeppesen vil fortsat stå i spidsen for den daglige drift af både Hillerød og Frederikssund.

Efter overtagelsen vil Andersen Biler have 11 bilhuse og godt 310 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189