23948sdkhjf

Fars dag med fart, bil og brand

Danmarks Tekniske Museum afholder et brøl af en maskinfest for hele familien.
UDFLUGT Så er det igen blevet tid til at skrue op for røg og damp, når Danmarks Tekniske Museum i Helsingør nord for København fejrer Fars dag søndag 5. juni med et væld af tilbud for alle bil- og maskinglade.

Dagen byder på et sandt inferno af alt fra veteranbiler og fly til moderne Segways.

På dagen kommer museets veteranbiler ud for at ryste støvet af sig. Det gælder blandt andet den flotte gule Munktell vejtromle fra 1926 og intet mindre end verdens ældste kørende bil: Hammelvognen fra 1888.

Man kan også få se den over 100 år gamle dampbil Conrad få gang i kedlen eller de flotte veteranmotorcykler der kommer på besøg på dagen

Ræs og hestekræfter

Er man mere til et rigtig drøn af en motor, så hold øje med den trehjulede Morgan Supersport og Corvetten med den gigantiske V8 motor. Som noget nyt i år indtager den imponerende Il Drago Rugente scenen, der med sin 27 liter motor nok skal give det rigtig soundtrack til dagen.

Hen mod frokost lyder menuen på ”Knus en bil til frokost” eller ”Brænd et bilvrag.” Det sker efter opskriften: Antænd et bilvrag, sluk det ved hjælp af museets veteranbrandbiler og knus bilen ved at køre over det med en kampvogn - så er der serveret!

Man kan også nøjes med pølse m/brød eller frikadeller med kartoffelsalat. Arrangementet foregår søndag 5. juni fra kl. 10 til 17.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.237