23948sdkhjf

BMW M2 blev den første Årets Track Day Bil

Danmark og Sverige har netop kåret den første årets bil nogensinde, der både kan klare hverdagens opgaver og et vanskeligt sving på banen.
KÅRING Og vinderen af den første Årets Track Day Bil nogen sinde: BMW M2. Baghjulstrækkeren, turbobilen, powerpakken – den nyeste virkelige M-bil fra BMW. M2 satte, uden at ryste på hånden, de øvrige fire biler i finalen på plads, nemlig Ford Focus RS, Corvette i track day-versionen Z06 C7.R, den nye Porsche Boxster, Ford Focus RS og endelig Seat Leon Cupra 290.

Årets Track Day Bil er sat i værk af MS-R, der først og fremmest arrangerer track day-arrangementer i Sverige – men også for danske kørere. Sammen med det svenske magasin auto motor & sport og den danske hjemmeside BilZonen.dk er vinderen fundet ved afstemninger blandt læserne.

Blandt de mange, der i går fik ture i Årets Track Day Bil 2016, blev der bl.a. sagt: ”M2 er for mig at se den perfekte pakke.” En anden passager hæftede sig ved, hvor hurtigt bilens automatgear skifter. En tredje konstaterede kort: ”Jeg har netop bestilt en M2. Min er dog med manuelt gear.” Og et par forbløffede bemærkninger: ”Den klæber jo til banen.” Og ”Orr, er den SÅ hurtig?” Og endelig, en lidt ærgerlig erkendelse: ”Den er jo bedre end min M3!”

Vinderen og de fire andre i finalen
BMW M2: 6-cylindret power, baghjulstræk - VINDEREN
Chevrolet Corvette Z06 C7.R: Amerikansk V8-power
Ford Focus RS: Turbo, stor effekt og firehjulstræk
Porsche 718 Boxster S: Centermotor, max balance
Seat Leon Cupra 290: Stor fart og lav pris
*) Alfabetisk rækkefølge


Importør: Titlen understreger kerneværdien
- Vi er meget glade for prisen som vinder af Årets Track Day-bil. Nomineringen kommer jo fra kompetente folk – nemlig de mennesker, som bruger store summer og tid på at deltage i diverse Track Days rundt omkring. Bedre anerkendelse kan man næsten ikke få, siger Mette Lolholm, PR-anvarlig for BMW-Danmark, som reaktion på, at netop en af hendes biler har vundet den nye kåring. Og hun fortsætter:
- Den danske motorpresse har lovprist køreoplevelsen i BMW M2 Coupé på landevejen, og at den nu også er blåstemplet som Track Day-bil er en understregning af bilens kerneværdi – nemlig at den kan bruges til at hente børnene i vuggestuen eller turen til bageren, og samme dag kan den bruges på den nærmeste racerbane som rendyrket Track Day-bil. Dette understreger alsidigheden i bilen.






Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189