23948sdkhjf

CAC nåede milliarden

En milepæl i den danskejede koncern blev sat med over en milliard kroner i koncernomsætning i 2015.
VÆKST Det er en yderst tilfreds direktør for Aktieselskabet Carl Christensen, Thomas Jensen, der kan udtale sig om det netop indsendte 2015 årsregnskab for CAC Fonden. Han kan nemlig notere en udvikling for koncernens omsætning på næsten 17 procent vækst i forhold til året før og en rundet milepæl, idet den eksterne omsætning nåede en milliard og otte millioner kroner. Bundlinjen fulgte med, idet koncernen øgede årets resultat før skat med 27 millioner kroner til 69 millioner kroner.

Thomas Jensen tilskriver en del af omsætningsstigningen på baggrund af, at svenske Mekonomen har droslet ned på det danske marked.

- Men vi kan heldigvis også konstatere fremgang i områder af landet, hvor de ikke har haft afdelinger. Jeg tror, at de fleste værksteder har fået øjnene op for, at der i vores distributionspartner, au2parts, findes et seriøst og attraktivt alternativ til de udenlandske kapitalkæder. Det er selvfølgelig ikke tilstrækkeligt, at vi er danske, men jeg mener heller ikke, at det skader, siger Thomas Jensen.

Han tilføjer, at koncernen selvfølgelig konstant har kundernes – værkstedernes - behov i fokus og lever op til deres ønsker og krav.

- Samtidig skal vi være innovative og således sikre, at vi hjælper vores kunder til at imødegå de udfordringer, de konstant stilles overfor. Ikke blot med kvalitetsdele til konkurrencedygtige priser, men også med uddannelse, tekniske data og forretningsudvikling. På denne måde kan vi være med til at opbygge langsigtede og værdiskabende partnerskaber, udtaler Thomas Jensen.

Langsigtede fondspenge

CAC er i dag den næststørste distributør af reservedele på det danske marked, og den største danskejede distributør. Selskabet er hundrede procent ejet af CAC Fonden – en selvstændig, almen velgørende fond, der støtter kunst og kultur i Danmark.

- Gennem CAC Fondens ejerskab har vi tålmodig kapital i ryggen. Vi kan derfor tillade os at tænke langsigtet for at skabe værdi for vores partnere, uanset om det er vores kunder, vores medarbejdere, vores leverandører eller vores ejere, udtaler Thomas Jensen.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111