23948sdkhjf

Bosch over det hele på værkstedet

Nyt topmoderne Bosch Car Service værksted åbnede i Viborg den 28. maj.
FLAGSHIP Nu lanceres det første Bosch flagship-værksted nogensinde i Norden, og det ligger i Viborg. Konceptet består af et Bosch Car Service-værksted, hvor alt er produceret af Bosch, lige fra diagnoseudstyr og overvågningssystemer, til Bosch hårde hvidevarer, varmesystem og håndværktøj. Bosch har, populært sagt, en finger med i spillet lige fra det øjeblik, man som kunde træder ind ad døren, til det øjeblik, hvor bilen kører ud af værkstedet.

Den 28. maj kl. 8-16 holdt Bosch Car Service på Lundborgvej 10 åbent hus for alle, der måtte være interesseret i at opleve det nye premium-værksted på tæt hold. Her vil alle være velkomne til at fordybe sig i det innovative, kreative og moderne værksted, som har alt det, biler har brug for. På dagen vil der være specielle servicetilbud til de fremmødte, så bilen kan blive sommerklar med et kvalificeret servicetjek.

Leder i værkstedsydelser

Bosch-værksteder med autodele og komponenter af højeste kvalitet har været en del af motorverdenen i over 90 år. Bosch Car Service er blevet et af verdens førende uafhængige værkstedsnetværk på grund af deres enestående viden og systematiske tilgang til kvalitetskontrol, og det nye værksted i Viborg er det mest ambitiøse og komplette af sin slags i Norden.

En stor del reservedele og styresystemer i moderne biler i dag er produceret af Bosch, som har banet vejen med nye teknologier, der siden starten af 1900-tallet er blevet industristandarder – såsom ESP, start-stopsystemer og ”common rail”-dieselmotorer. Bosch har endvidere leveret teknologi, autodele og tilbehør til billindustrien i over 130 år.

Bosch-hus

Den nordiske konceptchef hos Bosch, Stig Trolle Gronemann, har været tovholder på projektet og er meget glad for det færdige resultat:

- Samarbejdet med de to ejere af Bosch Car Service i Viborg har været utrolig spændende, og mødet med tre så visionære ledere gav os en unik mulighed for at etablere Nordens første Bosch flagship-værksted. Vi kan nu vise det nyeste af det nyeste inden for diagnoseudstyr til biler, og derudover andre produkter fra Bosch, så det netop bliver et ”Bosch-hus”.

Det betyder blandt andet anvendelse af helt nyt overvågningsudstyr fra vores Bosch Security, gaskedel fra vores Termoteknik-afdeling monteret af Bosch Climate partner, alt i hårde hvidevarer fra Bosch, og selvfølgelig bruges det professionelle værktøj på værkstedet. Sidst men ikke mindst, så sørger robot plæneklipperen Indego for altid nyslået græs, siger Stig Trolle Gronemann.

400 biler

Henrik Bo Poulsen, den ene af de tre værkstedsejere, udtaler:

- Vi er meget stolte over at være nået så langt på så kort tid: Vi har i dag over 400 biler ude på landevejene og tilføjer for tiden 25 nye hver måned. Det sker blandt andet takket været vores leasing-koncept, som går ud på at tilbyde leasing-aftaler på premium-modeller, som har været brugt i tre år, og som af den grund kan leases til en uhørt lav ydelse. Det, kombineret med de unikke og innovative serviceteknologier, som Bosch har udstyret os med, gør, at vores værksted – i al beskedenhed – er blandt de bedste i klassen.

Værkstedschef Rune Amdi tilføjer, at det at være en del af Bosch Service-netværket desuden betyder, at al personalet er veludannet og hele tiden bliver opdateret med de nyeste teknologier i bilerne:

- Alle vores mekanikere deltager løbende på kurser hos Bosch, så på den måde udvikler de sig hele tiden og får ud over kendskab til nye systemer, også kendskab til de nyeste testudstyr fra Bosch. Vi har for eksempel allerede en mekaniker, som er ved at uddanne sig til Bosch System-tekniker, som er den højeste uddannelse, du kan få hos Bosch. Vi er stolte af vores arbejdsplads og vores dygtige personale, og det giver genlyd i lokalsamfundet, idet vi er i stand til at tiltrække mange dygtige mekanikere, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093