23948sdkhjf

Mustang, Porsche og hippier på Wedelslund

Masser af vintage-hygge og oplevelser 5. juni på godset ved Aarhus.
TRÆF Umiddelbart synes man jo ikke, der er nogen sammenhæng mellem Porsche-biler og hippier fra 1960`erne, men så alligevel – hippien over alle hippier, sangerinden Janis Joplin havde faktisk en Porsche og ikke en Mercedes Benz, som hun sang om – naturligvis med flower-powerbemaling, og på årets træf- og køretøjsdag den 5. juni på godset Wedelslund vest for Aarhus kan man også møde en specialudstilling med Porsche gennem tiderne og en vaskeægte hippielejr med Citroen 2CV, langhårede hippier og sangen om Storkespringvandet.

Gæsterne kan også møde ægte Mustang i form af både det amerikanske bilikon og et vaskeægte Mustang-jagerfly med rod i anden verdenskrig. I år indrettes der ligeledes et specielt campingområde for klassiske campingvogne og autocampere – og med klassiske menes der køretøjer ældre end 25 år, som også er aldersgrænsen for køretøjer, der kan deltage på blandt andet gårdspladsen og i parken. Alle køretøjer ældre end 25 år, der selv kan køre til træffet, er velkomne.

Det er 5. gang, der afholdes træf- og køretøjsdag på Wedelslund Gods for blandt andet at markere den fælles historiske køretøjsdag, hvor ejere af klassiske køretøjer landet over viser deres klassiske køretøjer frem. Sidste år var der omkring 2000 klassiske køretøjer, der havde fundet vej til Wedelslund, og ud fra de tilbagemeldinger, arrangørerne har fået, forventes mindst et tilsvarende antal i år, hvorfor parkeringsfaciliteterne for både de klassiske køretøjer og de mange øvrige gæster med mere derfor er udvidet væsentligt.

- Vi er selvfølgelig afhængige af vejret, men der vil blive masser af oplevelser udover det allervigtigste, nemlig deltagernes egne køretøjer og hyggen omkring disse. Mange forskellige ældre flytyper vil gæste træffet, der vil blive mulighed for offroad oplevelser med klassiske firehjulstrækkere i skovene omkring godset, samt masser af amerikanerbil stemning og god musik med rock and roll og som sædvanligt motor- og traktorblues med bluesveteranen H.P. Lange – selvfølgelig med en ægte Porsche-traktor som rytmeboks, lover arrangørerne Wedelslund Gods, Wedelslund Gods Classic Car Club, VeteranPosten og Dansk Vintage Motor Club.

Som tidligere år bliver det en hyggelig dag med god tid og lejlighed til at møde nye og gamle venner. Har man ikke selv madkurven med, bliver der god lejlighed til at købe både mad og drikkevarer, og skulle man have glemt at købe gaven til far på fars dag, som jo også er 5. juni, er dette også muligt på træf- og køretøjsdagen på Wedelslund.




Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11