23948sdkhjf

Pava ny sponsor for DTC-talent

Rustbeskyttelsesfirma er ny sponsor for den unge DTC-kører Frederik Schandorff.
TALENT Det var Erik Holgersen fra Pava Vejle, der først så muligheden i Frederik Schandorff.

- Da han bragede ind med super flotte resultater i sit første løb i DTC – som privatteam og på en bane han aldrig havde set før – vidste vi, at her var noget langt ud over det sædvanlige. Vi fulgte ham gennem hele sæsonen, og det må siges at være en imponerende debutsæson. Vi kontaktede derfor Frederik efter sæsonen og lavede aftalen allerede før jul – og nu kan vi endelig få lov at gøre den offentlig, fortæller Erik Holgersen.

-Det var en super oplevelser, at Pava ringede på baggrund af mine resultater sidste sæson. I år har vi oprustet alle steder: Ny bil, ny teamchef i John Nielsen og flere nye samarbejdspartnere. Det bliver en spændende sæson, og jeg vil gøre alt jeg kan, for at blande mig helt i toppen i år, siger Frederik Schandorff.

Pavas adm. direktør Anette Kristensen ser også gode muligheder i Frederik Schandorff og i samarbejdet:

- Det er altid spændende at møde så fokuserede unge mennesker, som bruger al deres tid på træning, fitness og udvikling af deres åbenbare talent. Frederik kan få en bil til at gøre ting, vi almindelige bilister slet ikke forstår, og med Pava kan vi sørge for at bilen ikke ruster væk - i hvert fald Frederiks privatbil – hans helt nye racer får vi nok ikke lov at pille meget ved, siger Anette Kristensen.

Frederik Schandorff og Pava tørnede ud i en helt ny Chevrolet Camaro DTC-racer i åbningsløbet på Jyllandsringen den 23.-24. april. Ved Classic Race Aarhus i maj og Copenhagen Historic Grand Prix i juli er Pava med på sidelinjen med en pavillon.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.278