23948sdkhjf

Sjællandsk auto-fusion

Kalundborg Autoservice A/S bliver en del af Hans Frederiksen A/S og skifter ud i ledelsen.
BILSALG Hans Frederiksen A/S har indgået aftale med Kalundborg Autoservice A/S om en virksomhedsoverdragelse pr. 1. maj 2016, der betyder at Kalundborg Autoservice A/S – Hyundai i Kalundborg – bliver en del af Hans Frederiksen A/S. Forretningen føres videre fra de eksisterende lokaler på Slagelsevej i Kalundborg. Med overtagelsen følger seks medarbejdere - herunder tidligere indehavere Leif & Bent Nielsen.

Hans Frederiksen Automobiler driver i dag bilforretning på Elmegade 31-33 i Kalundborg med mærkerne Ford, Renault og Dacia og beskæftiger 25 medarbejdere, og er i dag ejet delvis af Hans og Tom Frederiksen. I forbindelse med overtagelsen af Kalundborg Autoservice bliver Hans Frederiksens del af firmaet samtidigt overdraget helt til sønnen Tom Frederiksen, som i dag også driver og ejer Bin2Bil A/S i Holbæk.

Hans Frederiksen Automobiler skifter navn til Hans Frederiksen A/S.

Alle medarbejdere fra Kalundborg Autoservice A/S overtages af Hans Frederiksen A/S – herunder også tidligere indehaver, Bent Nielsen, som vil fortsætte i vante omgivelser og således vil kunderne ikke mærke nogen forskel. På salgssiden fortsætter tidligere indehaver, Leif Nielsen året ud, hvorefter han trækker sig tilbage.

- Jeg ønsker at trække mig tilbage fra arbejdslivet, og glæder mig til en tid, hvor jeg kan nyde mine andre interesser i livet, smiler Leif Nielsen. Bent Nielsen der fortsætter i firmaet udtaler:

- Med overdragelsen til familien Frederiksen, er vi trygge ved firmaets fremtid, og jeg har fået mulighed for at fortsætte i mit daglige virke i firmaet, som betyder meget for mig.

Ny forretningschef ansat

Senere på året vil Hans Frederiksen A/S investere i Hyundais nye krav til udstilling og skiltning og dermed vil forretningen leve op til de nyeste standarder.

I forbindelse med generationsskiftet mellem Hans og Tom Frederiksen – ansættes Mathias Lykke som ny forretningschef til fremadrettet at drive og lede firmaet. Mathias Lykke er 38 år gammel, bor i Kalundborg. Han kommer fra en stilling på Novo, men har tidligere være beskæftiget syv år inden for branchen, da han i årene fra 2007-2014 var ansat som salgschef hos Hans Frederiksen Automobiler.

Hans Frederiksen trapper derfor også ned efter 43 år i branchen.

- Jeg glæder mig over, at vores firma udvikler sig i den rigtige retning, men det er tiden til at nye og yngre kræfter kommer til. Jeg vil dog altid stadig komme og gå i firmaet, dog uden den daglige ledelse, som overdrages til Mathias Lykke, udtaler Hans Frederiksen.

I forbindelse med overtagelsen og ombygningen vil der sidst på året blive afholdt reception, hvor man kan få lejlighed til at hilse på alle parter. Opkøbet af Kalundborg Autoservice A/S har effekt pr. 1. maj 2016. Hans Frederiksen A/S nu beskæftiger med overtagelsen i alt 95 medarbejdere og sælger 2300 biler årligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187