23948sdkhjf

Bridgestone modtager miljøpris fra Honda

Japansk hæder for særlige initiativer inden for kvalitet.
DÆK Ved en prisuddeling afholdt i februar på Tochigi-anlægget i Japan har Bridgestone modtaget en miljøpris fra Honda Motor Co. Ltd.

Miljøprisen er en del af Honda Excellence Appreciation Awards, som gives til Honda Motor-leverandører, der iværksætter særlige initiativer inden for blandt andet kvalitet.

Den miljøpris, som Bridgestone har modtaget, gives til leverandører, der iværksætter initiativer i overensstemmelse med Hondas grønne retningslinjer for indkøb, og som gør en ekstraordinær indsats for at reducere de miljømæssige konsekvenser set over deres produkters livscyklus.

Bridgestone iværksætter hele tiden miljømæssige tiltag, og prisen fra Honda er således en påskønnelse af Bridgestones initiativer, så som reduktion af drivhusgasser overalt i livscyklussen for Bridgestones dæk, herunder i fremstillingsprocessen.

Bæredygtighed

Bridgestones vicedirektør Yutaka Yamaguchi modtog prisen af Hiroshi Saito, Honda Motors ansvarshavende for globalt indkøb.

- Vi er meget beærede over at modtage Honda Motors miljøpris. For at bidrage til realiseringen af et bæredygtigt samfund har Bridgestone fastlagt langsigtede miljømål frem mod 2050 ud fra vores Mission Statement på miljøområdet, og vi støtter den samlede koncerns miljømæssige tiltag for at nå disse mål. I vores bestræbelser på at realisere et bæredygtigt samfund vil vi fremadrettet forsætte med at fremsætte miljømæssige tiltag, der strækker sig over hele forsyningskæden, herunder vores forretningsforbindelser og kunder, sagde Bridgestone-direktøren.

Det er første gang, Bridgestone modtager en miljøpris fra Honda.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094