23948sdkhjf

Thansen med hos ADI

Dansk virksomhed bliver en del af et verdensomspændende netværk hos Auto Distribution International.
DISTRIBUTION Thansen Gruppen får nu et gennembrud på autosiden. Det er lykkedes at blive optaget som dansk medlem hos en af verdens allerstørste netværksgrupper på det internationale eftermarked. ADI (Auto Distribution International), grundlagt i 1970 og med administrativt hovedsæde i Kortenberg (Belgien), optager nu Thansen som sit næste medlem per 1. april. Det bevirker adgang til alle de nødvendige kanaler for at kunne forretningsudvikle optimalt på auto siden, oplyser Thansen i en pressemeddelelse.

ADI er i dag repræsenteret i hele 33 lande (med Danmark således 34 lande) med en samlet omsætning på ikke mindre end cirka 45 milliarder danske kroner. Oveni har man nu dannet 1Parts, dette for at blive globale. Det betyder, at man udover Europa har fået både USA, Canada, Mexico og Puerto Rico med ind i det store setup.

- Vi har haft nogle spændende møder med ADI-direktør Omer Wesemael. Den 3. december vil derfor gå over i historien for os. Her indledte vi nemlig forhandlingerne. Med denne tilgang får vi fremover over 35.000 ADI International branche-kolleger at trække på. Et fantastisk netværk, som jo nu er endnu større med 1Parts udbygningen, udtaler indehaver Bent Jensen fra Thansen Gruppen.

Thansen Gruppen kan med dette træk byde sig endnu mere til over for de danske bilister og danske mekanikere. Ikke mindst adgangen til nogle af verdens største leverandører og mest ansete underleverandører til den globale bilindustri vil betyde nye muligheder samt et virkelig markant image- og kvalitetsløft for Thansen Gruppen, oplyser pressemeddelelsen.

Dertil kommer så alle de øvrige services, moduler og systemtilgange, som er så vitale i en branche i konstant bevægelse. Gruppen nævner blandt andet, at en helt ny B2B portal er tæt på.

80 afdelinger

Af branchens store udbydere, har Thansen Gruppen nu den klart største dækning via tæt ved 80 afdelinger/butikker, strategisk godt placeret i det ganske land.

Ved udgangen af 2015 nåede selskabet også en milepæl. Omsætningen kom for første gang over én milliard kroner.

Det er også baggrunden for, at selskabet vil sætte yderligere ”speed” på autosiden.

- Vi vil forcere betydeligt og sende et klart signal om, at vi er inde i en større udbygnings- og moderniseringsproces. Vi har løbende professionaliseret vores reservedelsdivision. Vi vil med via særdeles konkurrencedygtige tilbud til den danske autobranche, lover Bent Jensen.

Universel ambition

I en engelsk pressemeddelelse fra ADI udtaler ADI-præsident Thomas Vollmar stolthed over at have fået Thansen med - en virksomhed med 25 år på bagen og over 700 medarbejdere.

- Thansen vil investere kraftigt i et blive en topspiller inden for automotiv handel i Danmark, idet vi tilbyder smarte løsninger til kunderne. Vi har ambition om at blive den første universelle distributør i Danmark (både B2C and B2B), udtaler tidligere FTZ-direktør Jens Sørensen i samme pressemeddelelse.

Han er nu strategisk rådgiver for Thansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094