23948sdkhjf

To ex-direktører blev til tre

Mr. FAI Michael Nørregård er blevet partner i konsulentfirmaet Stratega.
GODE RÅD Motor-magasinet skrev i januar, at Erik Hjerpsteds konsulent-firma Stratega var blevet udvidet med en anden tidligere brancheforeningsdirektør, nemlig Hans-Georg Nielsen, som i 18 år stod i spidsen for Glarmesterlauget/Dansk Autoglas. Erik Hjerpsted, der ligesom Hans-Georg Nielsen er 68 år, var i seks år SKAD-direktør.

Nu bliver de to ex-brancheforeningsdirektører til tre, idet Michael Nørregård, 65 år og gennem hele 26 år direktør for FAI/AutoBranchen Danmark, ligesom Hans-Georg Nielsen er indtrådt som partner i Stratega.

I forvejen drives Stratega af Erik Hjerpsted, tidligere direktør i SKAD og Plastindustrien i Danmark, således at det nu er tre meget erfarne rådgivere, der er partnere og konsulenter i virksomheden.

Stratega er en konsulentvirksomhed, der henvender sig med sparring og rådgivning til ejere, ledere og beslutningstagere i mindre og mellemstore virksomheder - samt til organisationer og foreninger.

- Stratega hjælper kunderne med at udnytte deres fulde potentiale og træffe de rigtige valg, uanset om det drejer som om en ny, vanskelig situation eller et ønske om udvikling og succes, lover Erik Hjerpsted.

Snusfornuft

De tre konsulenter stiller deres viden og erfaringer til rådighed for de virksomheds- og foreningsledere, der ønsker sparring og inspiration til dagens og fremtidens udfordringer.

- Vi hjælper med at finde snusfornuftige løsninger på udfordringerne og med at få dem til at virke. Vi er interesserede i at vores kunder finder gode og varige løsninger, og det vil vi gerne hjælpe med til, uden at det skal være indviklet eller dyrt, udtaler firmaets stifter og nu partner, Erik Hjerpsted, som ud over sin ledererfaring har rådgivet og igangsat flere hundrede virksomheder i sin karriere.

Taler med folk

- Vi har alle tre mange års erfaring med drift af branche- og arbejdsgiverforeninger samt rådgivning af disses meget forskellige medlemmer. Det kommer vores kunder til gode, at vi faktisk kan dække hele spektret: Økonomi, jura, ledelse og markedsføring. Det er vores erfaring, at mange virksomheder og foreninger har vanskeligt ved at forny sig. Og er man iværksætter, er det selvklart, at solid ned-på-jorden sparring kan være guld værd. Vores metode er at tale med folk – ikke til folk, udtaler Hans-Georg Nielsen.

Michael Nørregård understreger, at Stratega satser på at supplere de eksisterende branche- og arbejdsgiverforeninger, forhåbentligt i et konstruktivt samarbejde.

- Vi skal bestemt ikke konkurrere med vores kunders organisationer, udtaler han.

Stratega er medlem af Håndværksrådet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171