23948sdkhjf

Ny landstræner triller i Tucson

Åge Hareide skal køre den nye prisvindende SUV, Hyundai Tucson.
SUV Danmarks nye træner for fodboldlandsholdet, Åge Hareide, startede 1. marts. Hans opgave er at få landsholdet med til VM 2018. Hyundai, som er sponsor for DBU, sikrer at han bliver godt kørende – hele vejen – med den nye, prisvindende SUV, Hyundai Tucson.

Den 1. marts var lidt af en milepæl i dansk fodbold. Der takkede Morten Olsen af efter hele 16 år på posten. Roret er nu overladt til norske Åge Hareide, der tidligere har trænet i Brøndby, Rosenborg og Malmø FF.

Tiltrædelsen af Åge Hareide blev behørigt markeret fra alle sider. Som sponsor for DBU var Hyundai Danmark også tilstede på dagen og overrakte ham nøglerne til en ny Hyundai Tucson.

Hyundai Tucson, som netop er kommet på markedet i Danmark, er en sporty SUV. Den er blandt de mest solgte SUV-biler i Europa og er for kort tid siden blevet tildelt den prestigefyldte pris, IF Design Award.

- Hos Hyundai har vi den filosofi, at vi er med hele vejen. At Åge Hareide nu kører den nye Hyundai Tucson er en naturlig del af det tætte partnerskab, vi har med DBU og landsholdet – ligesom det understreger det oplagte match, vi ser mellem os og en af Danmarks stærkeste og mest folkelige sportsbrand, siger Annegrethe Skovby, pressechef for Hyundai Bil Import A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218