23948sdkhjf

Formandsskifte i AUTIG på vej

Bernhard Nørby ønsker at give stafetten videre på generalforsamlingen i autobranchens handels- og industriforening 15. april.
BRANCHETRÆF Der er traditionen tro lagt op til et spændende program og masser af networking, når Autobranchens Handels- og Industriforening i Danmark (AUTIG) holder årsmøde fredag den 15. april på Rold StorKro i Nordjylland.

Dagen starter med frokost og den mere formelle del af årsmødet - foreningens generalforsamling - begynder klokken 13.45. Ifølge den udsendte dagsorden skal der tages stilling til et formandsskift, idet AUTIG’s nuværende formand, direktør Bernhard Nørby fra Walker Danmark, efter to perioder på posten, ønsker at give stafetten videre. Bernhard Nørby fortsætter dog i bestyrelsen, oplyses det fra foreningens sekretariat.

Musik og kalkminer

Mens generalforsamlingen afvikles, leverer skuespiller Ellen Hillingsø underholdningen til mødedeltagernes ledsagere, og alle deltagerne i årsmødet får derefter lejlighed til at opleve både kunst og musik i de nærliggende Thingbæk Kalkminer.

Dagen afsluttes med gourmetmiddag og underholdning, som det nordjyske klenodie Allan Olsen står for, inden der bliver mulighed for dans et par timer.

Motor-magasinet vil bringe et referat fra årsmødet i nr. 15 den 21. april.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094