23948sdkhjf

Leasing-flåde vokser

Vækst for Arval i Danmark og på verdensplan i 2015.
LEASINGBILER 2015 var et rigtig godt år for franske Arval med både stærk organisk og ekstern vækst, oplyser Arval Danmark i en pressemeddelelse.

Organisk vækst: Arvals leasede flåde steg i 2015 med 8,3 procent – det er 2,3 procentpoint højere end det fastlagte mål ved udgangen af 2014. Stigningen skyldes blandt andet succes med ydelser til små og mellemstore virksomheder, der steg med 14 procent, og nu står for 17 procent af Arvals globale flåde.

Ekstern vækst: Opkøbet af GE Capital Fleet Services aktiviteter i Europa tilføjede mere end 160.000 leasede køretøjer til Arvals flåde og konsoliderede Arvals position i 11 lande, herunder Tyskland, hvor Arval nu er førende inden for multibrand full-service leasing, og Arval er nu også til stede i Sverige.

Med opkøbet af GE Capital Fleet Services’ europæiske aktiviteter er Arval ligeledes førende aktør inden for full-service leasing i Europa.

2015 hos Arval

Arvals flåde af leasingbiler steg med 8,3 procent til 785.000 (eksklusiv GE)

Efter opkøbet af GE Capital Fleet Services i 2015 er Arvals samlede flåde nu på 949.000 køretøjer

255.444 køretøjer blev bestilt (9 procent mere end i 2014); 189.200 køretøjer blev solgt (3 procent mere end i 2014)


Tre millioner biler

I 2015 indgik Arval også Jiutong joint-venture i Kina og en samarbejdsaftale med Relsa, en nøglespiller i erhvervsleasing i Sydamerika. Aftalen med Relsa indebærer, at Arval overtager aktiviteterne i Brasilien og et joint venture i Chile og Peru. Arval har nu 30.000 køretøjer i Sydamerika.

- Alle disse aktiviteter har til formål at styrke den globale strategiske alliance af partnere ”Element - Arval Global Alliance”, der med tre millioner biler gør os til den største aktør i branchen på globalt plan, siger Arvals CEO, Philippe Bismut.

- Element-Arval Alliance er stærkere end nogensinde før. Element Financial har overtaget GE Capital Fleet Services i USA, Mexico, Australien og New Zealand. Med tilstedeværelse i 50 lande er Element Arval Alliance nu global industrileder med tre millioner køretøjer, tilføjer han.

Kraftig vækst i 2015 i Danmark

I 2015 har Arval Danmark blandt andet lanceret delebilsordningen Arval Car Sharing til virksomheder. En fleksibel løsning der sikrer, at de danske virksomheder nemt og simpelt kan stille firmabiler til rådighed for medarbejderne og øge mobiliteten. Bilerne kommer med en fleksibel lejekontrakt.

I de månedlige udgifter er der inkluderet service, dækaftale, forsikring, grøn ejerafgift, vejhjælp og erstatningsbil.

- I Danmark har vi haft succes med at vise beslutningstagerne i virksomhederne, at de kan effektivisere ved at stille krav til, at medarbejderne behandler bilerne hensigtsmæssigt. Hos Arval har vi også et højt serviceniveau og arbejder proaktivt hver eneste dag på at styrke kunderelationerne. Eksempelvis får kunderne altid hurtigt svar på forespørgsler og har en fast personlig rådgiver med et fast tilknyttet hold af driftseksperter, som sørger for køb og levering af biler, bestiller tid til reparationer og meget mere, siger adm. direktør Thomas Bardram, Arval Danmark.

2016: Et år med konsolidering

Efter sidste års lancering af nye løsninger og opkøb går Arval nu ind i en konsolideringsfase.

- Det er ikke slut, efter vi har nået førstepladsen. Vi skal fortsat være de bedste til service og skille os ud fra konkurrenterne med vores innovative løsninger, fastslår Bismut.

I 2016 vil væksten ske gennem innovative løsninger (Arval Active Link, Arval Outsourcing Solutions og Arval Mid Term Rental), krydssalg gennem banken for at skabe udvikling inden for SMB-segmentet og konsolidering af tilstedeværelsen i Asien og Sydamerika.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141