23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

Nyt fra ind- og udland i motorsportens verden - se også de selvstændige billedtekster.
DE ÅBNE KLAGEBREVE TIL DASU fortsætter – efter at organisationen har bedt om input til, hvorfor stadig flere kørere fravælger rally. Senest spørger Jørgen Hansen til tankning mellem heatene, som han mener bliver totalt kaos.

DANSK BASEREDE SAXO BANK offentliggjorde tirsdag, at banken vil bruge sit nu tredje Formel 1-sponsorat af køreren Romain Grosjean til i år at demonstrere styrken og værdien af finansiel teknologi og innovation. CEO og medstifter Kim Fornais udtaler, at F1-datastrømmene matcher Saxo Banks online-førerskab i bankverdenen. Grosjean er bankuddannet i Schweiz ved siden af motorsporten.

PREGO SOLBRILLER HAR INDGÅET samarbejde med den erfarne kører Michel Nykjær samt Martin Vedel Mortensen og Ole Petersen, der bliver til Team Prego Racing med Kent Bo Steffensen som teamchef i DST Supertourisme klassen.

MEKANIKERNE HAR ARBEJDET superhårdt for at genopbygge Frederik Vodders Supertourisme-racer, der blev slået til vrag, da en bremsedefekt i sidste sæson betød sammenstød med debutanten Michael Outzen i opløbssvinget. Vodder og bilen er nu meldt klar.

TREDJE UDGAVE AF RALLY DENMARK 21.-22. oktober er kommet på den internationale kalender hos det internationale bilsportsforbund FIA. Rallyet indgår dermed i den nye FIA European Rally Trophy, som erstatter den hidtidige European Rally Cup, og som tæller løb fra Irland over Spanien til Tyrkiet i øst. Årets Rally Denmark tæller som DM-finale og indgår også i West Euro Rally Cup. Byen Ans mellem Århus og Viborg blive omdrejningspunktet.

Læs mere på www.motorsporten.dk





Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078