23948sdkhjf

Indretning til det rullende værksted

Sortimo er klar med en løsning til indretning af værkstedet på farten.
INDRETNING Sortimo har udviklet serien HD, der kan hjælpe med at indrette rullende værksteder med tung gods og de større genstande såsom store maskiner, reservedele til entreprenørmaskiner eller lastbiler, hydraulikolie. Det sker ifølge Sortimo på en sikker, stabil og praktisk måde for opbevaring under transporten til bygge- og arbejdspladsen.

- Vi har lanceret Sortimo HD, der står for Heavy Duty, som et svar på den problemstilling, at nogle typer gods kræver ekstra stærke løsninger, forklarer Michael Pettersson, der er adm. direktør hos Sortimo og fortsætter:

- Sortimo HD er den ideelle løsning til varebilens hårde drenge og seje piger. Systemet er fremstillet med en høj procentdel fiber-kompositmateriale, der giver det en ekstrem styrke uden at øge dets vægt.

Fiber-kompositmateriale anvendes hyppigt i bilindustrien blandt andet i forbindelse med opbygninge af varevogne, sportsvognsindustri og udvikling af Formel 1-racere.

- Du får med andre ord en indretningsløsning, der indfrier de skrappeste krav til godstransport og samtidig holder dine driftsudgifter nede takket være de besparelser, som du henter pga. reduceret tids- og brændstofforbrug, lover Michael Pettersson.

Mange muligheder
Ifølge producenten kan Sortimo HD klare store belastninger, og det gør systemet velegnet til opbevaring og transport af tungt udstyr og værktøj, der samtidig er sikret i tilfælde af ulykker eller opbremsninger. Derudover er det fuldstændigt integrérbart med Sortimos øvrige indretningskomponenter, skuffer og bokse.

- Systemet kan kombineres med storrumsskuffer eller hylder med en belastningsevne på op til 120 kilogram, ligesom det tillader hyldebredder på op til to meter uden yderligere mellemelementer. En løsning med gode besparelsesmuligheder, fordi den tillader udeladelse af mellemliggende elementer og ekstra afstivning, påpeger Michael Pettersson.

Transport af værktøj og materialer kan være hård kost for en varevogn, der ofte må lægge varerum til alt fra skarpe redskaber til krasse kemikalier. Derfor er systemet udviklet, så det er stød- og ridsefast. Og med sit mørke design og sin glatte, smudsafvisende overflade er det nemt at rengøre og vedligeholde. Kompositdelene er ifølge producenten særdeles modstandsdygtige over for olie, benzin, lud og andre kemikalier. Og ligesom Sortimos øvrige løsninger kontrolleres Sortimo HD desuden regelmæssigt i crash- og kvalitetstests, hvilket minimerer skadesrisikoen ved hårde opbremsninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095