23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

Nyt fra ind- og udland i motorsportens verden. Se også de selvstændige billedtekster.
MOTORSHOW 2016 DENNE WEEKEND 5.-7 februar i MCH Messecenter Herning er Danmarks nye officielle motorcykeludstilling, skabt af kræfterne bag Yamaha SuperCross & Freestyle Show samt Dansk Motorsport Award. Her præsenteres alle motorcykelmærker, Danmarks sejeste biler samt alt inden for motorsport.

IB KRAGH ÆNDRER SIT RALLY SETUP ved at skifte fra Yokohama til Michelin-dæk, da hans nye Citroën DS3-rallybil er optimeret til de franske dæk. Hans tidligere mekaniker Keld Christensen er tilbage og erstatter Nicki Johansen, og så er Freddy Pedersen tilbage som andenkører i stedet for Mie Petersen.

DUNLOP VENDER TILBAGE til LMP1-kategorien i FIA World Endurance Championship (WEC) i 2016 – herunder Le Mans 24-timers – idet vindende Rebellion Racing har valgt Dunlop efter sammenlignende test. Det bringer den åbne dækkonkurrence tilbage i LMP1-kategorien for første gang siden 2012. Dunlop i Goodyear-koncernen har vundet Le Mans 24-timer flere gange end noget andet dækmærke, og blev valgt af FIA’s World Endurance Trophy til LMP2-teamet i 2012, 2013 og 2015.

24-ÅRIGE NIKLAS MAJGAARD, som kommer fra Racemag.dk og er uddannet journalist, er ny presseansvarlig for Citroën DS3 Cup. Han har arbejdet på Formel 1-sitet Safetycar.dk og er aktiv i RC-racing.

FIRE VIRGIN/ MARUSSIA FORMEL 1 BILER fra 2010 til 2013 er sat til salg af en anonym samler. Det er meget sjældent, at så nye Formel 1 biler kommer på auktion. To af bilerne er så nye, at de er udstyret med teknologi såsom DRS og KERS. De historiske racerbiler har deres egne løbsserier i Europa.

DEN TIDLIGERE FORMEL 1 VERDENSMESTER Jacques Villeneuves Formel E-karriere i el-racerbil er foreløbig slut efter kun tre løb, idet han skilles fra Venturi-teamet efter uenighed om fremtiden – og en 14. plads som bedst i 2015. Han afløses af Mike Conway, britisk testkører for Honda og Toyota WEC-kører.

Se mere på www.motorsporten.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095