23948sdkhjf

Svensker i spidsen for SsangYong

Nic. Christiansen Gruppen opretter nyt selskab med tidligere Honda-chef i spidsen.
BILSALG I november sidste år annoncerede Nic. Christiansen Gruppen, at selskabet har underskrevet en importaftale med det sydkoreanske bilmærke SsangYong Motors for både Sverige og Danmark.

Det bliver den tidligere salgschef hos Honda Motor Europe (Sweden), Jakob Lundin, der får ansvaret for en succesfuld relancering af det koreanske bilmærke i Danmark og Sverige.

Ifølge Nic. Christiansen Gruppen er SsangYong klar til et comeback i Sverige og Danmark anført af en helt ny model i SUV-segmentet.

Jakob Lundin tiltræder 23. marts stillingen direktør for det nystiftede selskab, Ssang­Yong Motor AB, som får base i Malmö. Jakob Lundin kommer fra en stilling som salgschef hos Honda Motor Europe (Sweden).

Ansætter fire medarbejdere

Selskabet SsangYong Motor AB kommer, ud over Jakob Lundin som direktør, indledningsvist til at bestå af fire medarbejdere til support af begge markeder samt en salgsdirektør med ansvaret for salg af SsangYong i Danmark.

- Det har været vigtigt for os at finde en ny frontfigur til SsangYong, som ikke kun har et indgående kendskab til autobranchen, men som også har værktøjskassen til at kunne skabe succesfulde resultater med SsangYong i både Sverige og Danmark. Jakob Lundin har den helt rette profil til jobbet, og vi glæder os til at byde ham velkommen i koncernen, udtaler Niels V. Bertelsen, koncerndirektør hos Nic. Christiansen Gruppen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172