23948sdkhjf

Postmand Audi

Postmand ny servicechef, som skal skabe bedre service hos Audi Amager.
BRANCHESKIFT Simon Bennekov er ny servicechef hos Audi Amager, hvor han skal overføre sin viden om den gode kundeoplevelse fra blandt andet Post Danmark til gavn for de amagerkanske bilejere.

Han har ingen erfaring med bilbranchen, men 39-årige Simon Bennekov er alligevel sikker på, at han kan bidrage med en masse til både Audi Amager som bilforretning og til kunderne. Her har han fra starten af det nye år overtaget rollen som servicechef, og er allerede begyndt at få et godt indblik i hverdagen hos Audi Amager.

Hans CV rummer et arbejdsliv hos store virksomheder som McDonald’s, Sonofon og Post Danmark, og med forhenværende titler som ejer af to Sonofon-butikker samt chef for retailservice og chef for driftssupport hos Post Danmark har han mange værktøjer, der kan være med til at skrue endnu bedre kundeoplevelser ud af værkstedet på Amager.

- Jeg har før lavet brancheskift, og det ser jeg kun som en sund ting. Man kan godt blive fartblind, hvis man kører for længe i det samme spor. Jeg havde behov for et prøve noget andet, og ser bilbranchen som en spændende branche. Jeg mener, jeg kan bidrage med nye øjne på tingene og forbedre vores arbejdsmetoder, siger Simon Bennekov og uddyber.

- Jeg skal sammen med værkstedschefen sørge for, at vi udnytter vores potentiale gennem god service og de rigtige tilbud. Jeg har en stor viden om, hvordan vi kan forbedre kundeoplevelsen, og min fornemmeste rolle er at sikre, at vi giver vores kunder den bedste oplevelse og skaber glade kunder.

Privat er Simon gift med Diana, som sammen har de to børn, Hugo på ni og Alma på fem år, og bor i Kokkedal nord for København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126