23948sdkhjf

Sprayprodukt til det hele

Kent lancerer multiprodukt med 90 anvendelsesmuligheder.
PRODUKTNYT Med lanceringen af 91 IN 1 introducerer Kent nu et multiprodukt, der ikke er vandbaseret, men indeholder PTFE. Det afrunder med sine mange anvendelsesmuligheder dermed sortimentet hos Kent.

Kent 91 IN 1 smører og beskytter bevægelige dele mod fugt, salt og syreregn. Det nye produkt præsenterer mere end 90 forskellige anvendelsesmuligheder lige fra rengøring til beskyttelse. 91 IN 1 indeholder ingen silikone og er baseret på PTFE. Det giver dermed en mere effektiv smøring end de traditionelle vandbaserede produkter, ikke mindst ved temperaturer under frysepunktet, oplyser Kent i en pressemeddelelse.

- Kent 91 IN 1 fortrænger fugt og vand fra metaloverflader og efterlader en korrosionsbeskyttende film. Fastsiddende og sammenrustede dele løsnes let og smøres. Produktet skader ikke lakerede overflader eller plast, lover salgschef Ole Holst fra Kent Industri Danmark ApS i Espergærde.

Sprayproduktet er et multiprodukt til korroderede dele, startere og elektriske forbindelser eller til beskyttelse af værktøj.

Kemi i 75 år

Kent Europe er leverandør af kemiske produkter, fremstillet til rengøring, pleje og vedligehold i blandt andet autobranchen.

Virksomheden, som blev grundlagt i Amerika og blev aktiv i Europa i 1970’erne, har en virksomhedshistorie på mere end 75 år. Med mere end 400 ansatte i seks europæiske kontorer og distributører dækker Kent Europe næsten hele det europæiske marked. Siden 2011 har Kent Europe været en del af Caramba Chemical Group, som har fire selvejede fabrikker, med egne forsknings- og udviklingsafdelinger.

Mere på www.kenteurope.com
Læs mere om: Kent
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109