23948sdkhjf

Dobbelt certificering hos autolakerer

Horsens Autolakering nu Eurogarant certificeret. Både lak og karrosseri certificering er nu i hus.
KVALITET God forberedelse og viljestyrke har nu ført til, at Horsens Autolakering som første værksted er blevet Eurogarant Lak certificeret. Dermed har Horsens Autolakering sagt ja til at være med til at skabe en ny målestok for lakeringskvalitet i Danmark.

Elisabeth Christensen og Kasper Martin Pedersen, indehavere af virksomheden, er stolte over, at de nu som de første i Danmark har opnået den europæiske certificering for lakering. I forvejen har søsterfirmaet Horsens Autoskade Center en Eurogarant certificering på karrosseriområdet, og nu er hele produktionen dækket af den eftertragtede kvalitetsudmærkelse, oplyser de i en pressemeddelelse.

Dermed er virksomheden nu den første autoskade reparatør i Danmark, der både er certificeret efter Eurogarant Lak og Karrosseri.

Kontrol af FDM og TI

Eurogarant blev introduceret i Danmark midt i 2012.

Per 1. januar 2014 overtog FDM kvalitetskontrollen med standarden, som også kontrolleres i henhold til ISO:9001 ved Norsk Veritas. Værktøj og udstyr kontrolleres af Teknologisk Institut i henhold til standardens krav.

Eurogarant indenfor lak og karrosseri udbydes i dag til alle virksomheder i branchen uden tilknytningskrav til en brancheorganisation. Alle virksomheder, der har et ønske om at gøre en forskel og kan leve op til kravene, kan blive del af Eurogarant certificeringskredsen.

Eurogarant har fokus på kundesikkerhed, høj kvalitet, samarbejde på tværs og effektivisering af skadehåndteringsprocessen, oplyser pressemeddelelsen.

Mere information på www.eurogarant.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109