23948sdkhjf

Ny musikskive fra alsidig automand

Jens Sørensen klar med sit fjerde musikalbum.
SANGE Liset & Sørensen har netop sendt det fjerde komplette album på gaden. Det er samtidig duoens markering af deres ti års jubilæum i 2015.

Middelfart-duoen har således sat alle sejl til og håber på både nationalt og internationalt gennembrud med den nye udgivelse “Pick Them All”.

Det hele startede i 2005 med en EP og et par bestillingsopgaver. Siden hen er det blevet til to EP’ere, mange bestillingsopgaver og nu så det fjerde komplette album.

Pick Them All

- Titlen på den kommende udgivelse (“Pick Them All”) skal symbolisere helt forskellige fortællinger og musikstykker, som i sit “flow” alligevel samler sig til en helhed. De ti numre er der arbejdet længe med. Hele processen har taget omkring halvandet år. Nu er pladen så færdig og pakket ind i et lækkert “cover”, designet af duoens grafiker Niels-Ole Schmidt, fortæller Jens Sørensen, tidligere FTZ- og Triscan-direktør.

Han oplyser, at der på den nye udgivelse arbejdes med et nyt hold af professionelle musikere.

- Vi har været så heldige at få nogle markante skikkelser med. Ikke mindst Andreas Lund (guitarist på højeste niveau) og Mikkel Riber på bas. Bag trommerne er det en anden kendt skikkelse i form af Kim Thomsen. Anna Falch (datter af Michael Falch) er den ene kor-stemme, mens den anden gennemgående kor-stemme er repræsenteret af Tilde Horsbøel, som også har været med på flere tidligere L&S udgivelser.

Selve lead-vokalen er overladt til Liset Skov. Duoens producer Ebbe Ravn er også musikalsk aktiv og har været produktionens tovholder sammen med Jens Sørensen. De to står også bag alle tekster og melodier.

Inspiration fra Dire Straits

- Vi håber virkelig der bliver taget godt imod denne CD, vi har i hvert fald givet alt, hvad vi havde i os og kælet ekstremt for det hele. Der er blevet slidt helt ned til mindste detalje, fortæller Jens Sørensen.

Der er denne gang hentet inspiration fra blandt andre Norah Jonas, Paul Simon, The Eagles, Dire Straits og Elton John.

Produktionen har igen haft de rigtige rammer, idet der er indspillet i Studio Lundgaard ved Vejen.

CD’en er allerede forudbestilt med 250 eksemplarer. Tidligere har Liset & Sørensen udgivelser fundet vej til blandt andet Tyskland, Sverige, Irland og Holland.

Lyt her til nummeret Behind The Mask på den nye cd, Pick Them All:

Liset & Sørensen - Behind The Mask
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078