23948sdkhjf

Ny spiller på markedet for diagnosetestere

De såkaldte multibrand-testere bliver mere og mere udbredte, og nu melder endnu en spiller sig på banen.
DIAGNOSE Egeteknik i Ølgod går nu ind på det danske marked for multibrand-diagnosetestere med diagnoseværktøjet Jaltest, der er udviklet og produceret af den spanske Cojali-koncern. Det skriver Egeteknik i en pressemeddelelse. Ølgod-virksomheden er ny spiller på banen for den type af testere, og i spidsen for virksomheden står indehaver Poul Lyster, der har 25 års erfaring i værkstedsbranchen, heraf de seneste 14 år med markedsføring og support af avancerede diagnoseværktøjer til en lang række transportformer og industrimotorer.

- En Multibrand-diagnosetester er et uundværligt værktøj på ethvert værksted. Det gælder jo om at kunne hjælpe kunderne så hurtigt som muligt, uanset om det drejer sig om et problem med en vare- eller lastbil, trailer, traktor eller et andet tungt køretøj, udtaler Poul Lyster.

- Præcis som køretøjerne får mere og mere kompliceret, elektronisk styring af hovedkomponenterne, bliver diagnoseværktøjerne også mere avancerede for at kunne diagnosticere på tværs af mærker.

Uddannelse fylder meget
- Vi prioriterer uddannelse og support til Jaltest-systemet særlig højt, så vores kunder kan hjælpe deres kunder hurtigt og effektivt på vej, fastslår Poul Lyster og tilføjer:

- I Egeteknik samarbejder vi med en stribe uafhængige teknikere og eksperter, der kan løse eventuelle problemer på et køretøj via fjernbetjening. henmo
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109