23948sdkhjf

Ny bog går bagom Seat

This is Seat, er titlen på bilmærkets selvbiografi, der åbner dørene og inviterer indenfor i Seats hjem i Spanien.
UDGIVELSE Seat blev grundlagt i 1950 nær det solrige Barcelona, hvor hovedkvarteret stadig ligger. Det spanske bilmærke ejes dog i dag 100 procent af Volkswagen Group, og det markedsføres som koncernens unge og hippe bilmærke.

Bogen inviterer indenfor i Seats hjem i det nordøstlige Spanien, der altid er lyst og livligt, og hvor kreativiteten bobler. Med egne ord stiller bogen skarpt på de passionerede perfektionister, der designer og udvikler bilerne og deres unikke karakterer, deres elegance og funktionalitet, og hvordan de på bedste vis kombinerer teknologi og kreativitet. Bilerne er nemlig skabt til den unge målgruppe med en urban livsstil. This is Seat præsenterer bilmærket, der er bedst kendt for ikonerne Ibiza og Léon og som altid bevæger sig fremad.

I bogen møder man folkene bag bilerne og finder ud af, hvorfor de er så dedikerede omkring at forbedre et bilmærke, der i forvejen klarer sig ret godt. Som læser, og især som bilelsker eller designer, får man desuden plads på forsædet i udviklingen af 20V20 SUV konceptbilen, der blev præsenteret ved det internationale motorshow i Genéve i år og kan følge med i hvert enkelt skridt af udviklings- og designprocessen. This is Seat giver tager sine læsere med om bag kulissen og ind i hjertet på en stor bilproducent og fortæller detaljeret om, hvordan en vision bliver til virkelighed og en tegning bliver til en færdig bil.

Bogen er rig på farvestrålende og energiske billeder og forsøger at genskabe køreglæden på samtlige sider.
Udgives af tyske teNeues.


Læs mere om: SEAT
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097