23948sdkhjf

Nyeste Ferrari med Potenza S007

Bridgestone dæk på California T.
OE Bridgestone er blevet valgt som en af dækleverandørerne til Ferrari California T. Den nye Ferrari med turboladet V8’er kan nemlig forlade fabrikken i Maranello med sportsdækket Bridgestone Potenza S007 RFT (Run Flat Teknologi).

- Bridgestone er ekstremt stolt af at kunne fortsætte det langvarige samarbejde med Ferrari og være valgt til at udvikle dæk til den nye California T. Potenza S007 er udviklet specielt til at klare de ekstreme sidekræfter, en high-performance bil, som Ferrari California T kan levere, siger Jake Rønsholt, direktør i Consumer Business Unit hos Bridgestone Europa.

Ingeniørerne hos Bridgestone har udviklet Potenza S007 på baggrund af materialer og teknologier udviklet under de 14 år, Bridgestone var officiel FIA Formel 1 dækleverandør. For at imødekomme Ferraris krav om bedre brændstoføkonomi er blandingsforholdet af kulstof, silica og gummi samtidig optimeret til at yde mindre rullemodstand og forbedre brændstoføkonomien.

Det asymmetriske mønsterdesign på Potenza S007 har vridningsstabile blokke, der forbedrer styreresponsen og grebet på tørre overflader. Den brede skulder og specialudviklede karkasse med dobbelte stålbælter forstærket med to lag nylon giver stabilitet ved høje hastigheder samt maksimalt greb i sving – selv under de mest ekstreme belastninger. Run Flat teknologien, der tillader kørsel til værkstedet på et punkteret dæk, giver den sidste tryghed, oplyses det.

Bridgestone har udviklet dæk til Ferrari og leveret original-dæk siden Ferrari 348 i 1990. Siden har Bridgestone været at finde på flere af topmodellerne fra Maranello.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.145