23948sdkhjf

Portal laver stikprøvekontrol

Som led i arbejdet for at tiltrække Danmarks bedste værksteder indgår autobutler.dk nu aftale med FDM om stikprøvekontrol af autoværkstedernes udførte opgaver. Stikprøverne bliver gennemført på FDM’s testcentre efter afslutning af en reparations- eller serviceopgave.
Som led i arbejdet for at løfte hele autoværkstedsbranchen og sikre en højere kvalitet indgår værkstedsportalen Autobutler nu en aftale med FDM om stikprøvekontrol af værkstederne. Sammen med kravet om at alle Autobutlers værksteder følger retningslinjerne i FDM’s reparationsaftale skal stikprøverne være med til at øge bilejernes tillid til de værksteder, der er med i Autobutler.

Langt de fleste værksteder og mekanikere gør et stort arbejde for at øge gennemsigtigheden og skabe tillid, men der er stadig en stor gruppe af bilejerne, som er utrygge ved et besøg på et autoværksted, skriver Autobutler i en pressemeddelelse.

- Målt i antallet værksteder og kunder er vi Danmarks største samlingspunkt for autoværksteder. Vi er derfor glade for, at vi nu kan løfte hele branchen, så bilejerne i endnu større grad kan føle sig trygge ved deres mekaniker. Vores kunder siger samstemmende, at de først og fremmest ønsker at kunne stole på deres autoværksted. Og her er en uvildig stikprøvekontrol et vigtigt værktøj, udtaler Autobutlers landechef Mark Trans, som forventer, at den ekstra service vil hjælpe med at øge bilejernes tillid til branchen. Han er samtidig parat til at ekskludere værksteder, hvis de ikke lever op til Autobutlers kvalitetskrav.

- Fordi vores værksteder allerede i dag bliver bedømt online af kunderne, oplever vi generelt et meget højt niveau hos vores værksteder. Vi forventer derfor at den øgede kontrol vil kunne bruges af de enkelte værksteder til at tiltrække flere kunder, forklarer Mark Trans.

I en undersøgelse fra autobutler.dk oplyser over 1000 bilejere, at tillid og kvalitet til værkstedet er mindst lige så vigtig som pris, og autobutler.dk oplever dagligt bilejere, der fravælger de billigste tilbud til fordel for værksteder med bedre omdømme. Alle værksteder i Autobutler bliver underlagt aftalen, hvor selve kontrollen sker efterfølgende på FDM’s testcentre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078