23948sdkhjf

Flere modeller i nyt leasing-koncept

Da LeasePlan Danmark og GoMore lancerer et nyt koncept, hvor man kan få en splinterny leasingbil og leje den ud til andre, var det kun med mikrobiler. Nu udvides sortimentet til også at omfatte familiebiler.
Leasingselskabet GoMore Leasing lancerede i september et nyt koncept, hvor man som privatperson kan lease en bil og leje den ud til andre privatpersoner. På den måde er det muligt at holde udgifterne til bil på et minimum og i visse tilfælde have bil helt gratis.

Da GoMore Leasing lancerede konceptet, var det udelukkende med de små A-biler Citroën C1 og Renault Twingo. Nu tilføjer firmaet også biler i familiestørrelsen.

- Vi har oplevet en overvældende stor efterspørgsel efter at lease biler og leje dem ud gennem GoMore. Rigtig mange har henvendt sig til os og efterspurgt større modeller. Nu er vi klar med dem, og vi er rigtig stolte over at kunne holde priserne så lave, siger Matias Dalsgaard som er direktør i GoMore.

De nye biltyper, der fremover kan leases på GoMore omfatter:

Renault Clio

Peugeot 208

Renault Clio Tourer

Renault Megane.

Modtager udviklingsstøtte

Som privatperson kan man lease en ny bil til en lav månedlig pris i en periode på seks måneder inklusive forsikring og 12.000 kilometers kørsel. Herefter kan bilen bruges som ved enhver anden leasingaftale, men den kan derudover lejes ud til andre via GoMore.dk, når brugeren ikke selv kører i den.

GoMore har omkring 190.000 medlemmer. Leasingbilerne leveres af LeasePlan, og biludlejningskonceptet er forsikret af GF Forsikring og har modtaget udviklingsstøtte fra Statens fond for grøn omstilling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109