23948sdkhjf

Konkursbo efter bilcenter sagsøgt

Kreditor mener, at konkursbo har solgt ting uretmæssigt.
I midten af december 2012 gik Bil-Centret Videbæk, det tidligere Citroën, konkurs sammen med det tilhørende selskab LM Udlejning. Kurator blev advokatfirmaet Flemming Jensen i Herning, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Ifølge advokat Henrik Thørring Elkjær fra advokatfirmaet Flemming Jensen var der krav for omkring fem millioner kroner, hvoraf det største pant var i de to ejendomme, værkstedet på Brogårdsvej 18 og udstillingslokaler og værksted på Midtgårdsvej 2.

Desuden var der 19 biler, inventar på værkstederne samt reservedels-lager.

De to ejendomme er nu solgt. Værkstedet på Brogårdsvej blev solgt i sommeren 2013. Her har Lean Hove og Preben Nielsen åbnet Videbæk Autoteknik.

Udstillingslokaler og værksted på Midtgårdsvej er solgt per 1. maj 2014 til Luthersk Missionsforening Vestjylland. Her åbner Lumi Genbrug en genbrugsforretning.

Ifølge www.ois.dk, Den Offentlige Informations Server, er Brogårdsvej solgt for 1.500.000 kroner, mens Midtgårdsvej er solgt for 1.750.000 kroner.

Derudover stod der 19 biler i udstillingslokalerne, hvoraf de 16 er solgt, mens der var pant i de tre sidste. Desuden var der forskelligt udstyr i værkstederne.

- Konkursboet er næsten afsluttet. Kreditorerne kan maksimalt regne med 50 procent af deres krav, fortæller Henrik Thørring Elkjær, der dog først regner med en fuldstændig afslutning i bgyndelsen af 2015.

Med hensyn til retssag mener en af kreditorerne efter Bil-Centret Videbæk, at konkursboet uretmæssigt har solgt genstande, som reelt var kreditorens. Det er advokat Flemming Jensen, der udtaler sig om sagen, men han har desværre ikke tid til at forklare sagens sammenhæng på grund af vigtige forhandlinger.

Dagbladet følger op på sagen en af de nærmeste dage.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078