23948sdkhjf

Alle vil have kabiner

Der er rigtig travlt i Varde hos Nordenskov Industrimontage, der melder om en fremgang på 50 procent.
De mangler ikke aftaler i kalenderen hos Nordenskov Industrimontage, der blandt andet leverer kabiner til autolakerer og undervognsbehandlere. De har oplevet et forår, der har været mere positivt, end de lige havde regnet med.

- Vi har masser at se til, og vi taler om næsten om en stigning på 50 procent. Normalt er kalenderen fyldt en til to måneder frem, men allerede nu er vi booket frem til efteråret, siger indehaver Jens Kristian Vestergård.

For at imødekomme den øgede efterspørgsel på kabinerne, så bliver de 14 ansatte nødt at arbejde lidt flere timer, som indehaveren betegner det. Og det er over hele landet, at de har sendt flere ordre mod Nordenskovs hovedkvarter i Varde.

Udover det øgede montagearbejde, så er der også fuldt fokus på udviklingen af styrebokse til kabinerne. Her foretager de selv udviklingsarbejdet mod at gøre dem endnu mere energieffektive.

- Vi afprøver selv alle de ændringer, vi foretager på styreboksene. I dag er enheden, der styrer kabinerne på størrelse med en iPhone, og vi er også begyndt at opbygge systemer, der kan styres på langdistancen, siger Jens Kristian Vestergård.

Det er ikke kun kabinerne, der skal kunne styres, når man ikke er på værkstedet. Udviklingen i Varde omhandler nemlig også et totalovervågningssystem, der kan styre både kabiner, lys og alle andre tænkelig ting, man gerne vil have et overblik over, når man ikke er i firmaet. Det er planen, at alt dette skal foregå via en app, og det arbejde er de i gang med, fortæller Jens Kristian Vestergård, der ligesom medarbejderne må arbejde lidt ekstra, for at få kalenderens opgaver udført.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Henrik Pedersen i Q&A: - Vi har brug for arbejdskraft fra udlandet
Varebiler: Sikrere leverancer skal bedre et rødt 2022-salg
Ekspert: Nu kommer brintbilerne
Dækpartikler i søgelyset hos EU
Euromaster Danmark udnævner ny direktør
Stor analyse: Fremtiden, følelser og elbiler ifølge René Tønder
Andre Nordiske Medier
Transportmagasinet
Søfart
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.125