23948sdkhjf

Hjørring får Danmarks største Skoda/Seat-forhandler

Dalsgaard Biler A/S opfører nyt bilhus på sin adresse, der med 1500 etagemeter bliver landsdelens største. Bilhuset ventes at slå dørene op efter sommerferien.
Nye krav fra Skoda-fabrikken får Dalsgaard Biler A/S til at opføre et helt nyt Skoda bilhus. Bilhuset bliver opført klos op af det eksisterende bilhus.

Det er nye krav fra Skoda fabrikken, der er den primære årsag til nyopførslen, krav som blandt andet ville betyde en opretning af den buede facade, der i dag kendetegner bilhuset, samt nye klinker i butikken og en mere synlig adskillelse mellem mærkerne Seat og Skoda.

- Jeg følte, at vi ved at skifte klinker i udstillingen, og rette facaden op, blot ville bruge nogle millioner kroner på at spolere forretningens særlige kendetegn, og uden at skabe værdi, udtaler Uffe Dalsgaard, der er direktør og ejer af bilhuset sammen med hustruen Helle.

- Samtidig har vi en stor efterspørgsel blandt vore kunder på at kunne servicere større erhvervskøretøjer og varebiler, hvilket vi nu løser ved samtidig at indrette et helt nyt topmoderne erhvervscenter. Der bliver også bygget en Dialogmodtagelse, en ny klargøring og et helt nyt topmoderne bilvaskeanlæg.

Der bliver tale om et byggeri på cirka 1500 etagemeter, hvoraf omkring 400 kvadratmeter bliver i et-sals højde. Her vil der blive indrettet et mini veteranbilsmuseum med omkring 20 totalrestaurerede veteranbiler.

- Det var ikke nødvendigt med så omfattende en udvidelse for at indfri Skodas krav, men udviklingen går i retning af færre men større bilhuse med flere mærker, en udvikling vi er nødt til at forfølge, siger Uffe Dalsgaard.

Uden at have aktuelle planer har forhandleren, med udvidelsen, sikret plads til yderligere to bilmærker, hvis der byder sig nye muligheder

Fremstormende bilby

Hjørring har de seneste 10 år manifesteret sig som en fremstormende bilby.

- Jeg syntes, det er en enorm positiv udvikling, der sker i Hjørring i øjeblikket, og dette seneste tiltag beviser jo også, at finansieringsinstitutterne ser positivt på udviklingen i Hjørring, som Vendsyssels handelscentrum. Jeg er sikker på, at man hos Dalsgaard Biler ikke havde turdet foretage sådanne investeringer, hvis det ikke var fordi, Hjørring er i den fremdrift, som tilfældet er. En udvikling vi som politikere skal støtte op om og ikke bremse, siger Hjørrings borgmester Arne Boelt.

- Det bliver helt sikkert et lokalt byggefirma, med base og medarbejdere i det distrikt, vi sælger biler i, der får opgaven, fastslår Uffe Dalsgaard. Der forhandles i øjeblikket med to lokale byggefirmaer. Disse forhandlinger forventes afsluttet snarest. Byggeriet forventes at kunne indvies lige efter sommerferien.

Ud over forhandlingen af Skoda og Seat, driver Dalsgaard Biler A/S et Pava rustbeskyttelsescenter, et dækcenter, ligesom SOS Dansk Autohjælp Hjørring og Sæby ejes og drives af et søsterselskab, hvortil er knyttet 12 redningskøretøjer. Der blev i 2013 ydet op mod 7000 assistancer til nødstedte bilister i hele Vendsyssel af de to redningsstationer i henholdsvis Sæby og Hjørring.

Der er i at beskæftiget 24 medarbejdere hos Dalsgaard Biler A/S Der blev solgt cirka 650 biler i 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078