23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

KEVIN MAGNUSSEN LEVEREDE på ny en flot indsats ved årets anden test, denne gang i Bahrein, inden sæsonstarten i Formel 1 den 15. marts i Melbourne. Danskeren sluttede med samlet tredjebedste tid efter de to Mercedes Grand Prix kørere Nico Rosberg og Lewis Hamilton, men foran de fire verdensmestre Fernando Alonso, Jenson Button, Kimi Raikkonen og Sebastian Vettel.

YOKOHAMA HAR FÅET godkendt alle indleverede dæk til godkendelse hos CIK-FIA i fire compounds tørvejrsdæk i 10 størrelser fra 4.5x10.0-5 til 7.1x11.0-5. De 4 compounds har benævnelserne ACM svarende til KF Prime, ACH svarende til KF Option, ACB svarende til KF Medium og endelig ACC svarende til KZ Hard. Regnvejrsdækket ACW har et helt nyt mønster til stort set alle typer vådt føre. De nye dæktyper indtræder i et komplet program af karting dæk hvor også SL07, SL83, SLJ og SL03, ligesom ED til udlejnings-karts og YRA2 dækket som er et allweather dæk indgår.

23-ÅRIGE MARCO SØRENSEN er blevet ansat som reserve og testkører hos Lotus teamet i Formel 1 i 2014. Charles Pic er ansat som tredjekører. Arbejdet vil i første omgang hovedsageligt bestå i simulatorarbejde, men der er forhåbning nordjyden vil få sin debut under Young Driver-testen senere på året. Han skal desuden køre yderligere en sæson i World Series 3.5 i 2014 for det franske Tech 1 Racing.

SYV DANSKERE VAR til start i den traditionsrige Winter Cup på banen i South Garda. Kevin Rossel blev med en sjetteplads bedste dansker i KF finalen, hvor også Christian Sørensen, Daniel Lundgaard og Nicklas Nielsen havde kvalificeret sig. Sidstnævnte startede finalen fra pole position, men måtte tage til takke med ottendepladsen. I sin internationale debut i KF Junior nåede også Christian Lundgaard finalen blandt de 86 startende. Amalie Wichman (KF) og Andreas S Hansen (KZ2) deltog også, men nåede ikke finalerunden.

PORSCHE INSPICERER i øjeblikkeligt samtlige 785 eksemplarer, der på nuværende tidspunkt er leveret af 2014-modellen af 911 GT3 efter to tilfælde af motorbrand, oplyser MLA Gruppen.

KARTINGKØREREN CATO POULSEN fra DASU & og Team Danmarks talenttrup er udtaget som Danmarks repræsentant i CIK Academy, der er en løbsserie over tre afdelinger. Deltagerne trækker lod om kart/motor før hver afdeling, og serien omfatter også teoretisk undervisning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079