23948sdkhjf

Biltyve gemte sig hos forhandler og stjal tre biler i Ishøj

Car Special i Ishøj har fået stjålet tre Kia cee’d af biltyve, der gemte sig i udstillingsbiler indtil efter lukketid.
Efter åbent hus i weekenden lukkede Kia-forhandleren Car Special i Ishøj som normalt søndag eftermiddag, men da de mødte ind mandag morgen manglede en hvid 5-dørs Kia cee'd GT, en orange 3-dørs Kia pro cee'd og Kia cee'd SW fra udstillingen. Årsagen findes på det overvågningsbånd, som forhandleren torsdag lagde på deres Facbook-profil i håbet om at finde tyvene.

To mænd havde gemt sig i udstillingsmodellerne og omkring kl. 2 natten til mandag den 6. januar kravlede de frem fra deres skjul, skaffede sig adgang til nøgleskabet og brækkede dørene til udstillingen op. På den anden side ventede en tredje gerningsmand, der kunne hjælpe med at køre de tre biler væk.

Nu har forhandlere så taget Facebook i brug i jagten på tyvene, og torsdag aften var videoen blevet delt af mere end 500.

- I håbet om en hurtig opklaring har vi valgt at offentliggøre klip fra overvågningsvideoerne, der afslører, hvordan tyvene har kunnet stikke af med de tre biler inde i selve forretningen.

Som det fremgår af billederne, er der tale om professionelle, lyder det i på deres Facebook-side.

- 2 personer har i forbindelse med Nytårskur-arrangementet søndag i åbningstiden gemt sig i hver sin bil i udstillingen, og er først kravlet ud efter lukketid. Her har de haft frit spil til at lukke en medsammensvoren ind, fundet nøglerne og stukket af i de 3 biler, skriver Car Special.

Har man oplysninger omkring tyveriet, der skete fra Industriskellet 9 i Ishøj kan forhandler Michael Skou kontaktes på telefon 40 54 03 03 eller ms@carspecial.dk

Klik her for at se videoen af tyveriet
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094