23948sdkhjf

Ny hjemmeside gør bilsøgningen lettere

Det tidligere byt-bil.dk er blevet relanceret under navnet Motorbørsen, og en specialudviklet søgeagent sørger for, at drømmebilen ikke bliver overset.
Konceptet er velkendt fra både jobsøgning og ejendomsmarkedet, men hidtil har det ikke været muligt at få direkte besked, når den perfekte familiebil eller sportsvognen, man kun turde drømme om, blev sat til salg. Men det laver den nye hjemmeside Motorborsen.dk om på. De har konstrueret en søgeagent, hvor både forhandlere og private kan indtaste deres søgekriterier, og dermed sikre sig en mail, så snart den helt rigtige bil bliver sat til salg. Derfor slipper man for først at opdage den perfekte annonce, to dage efter bilen er solgt til anden side.

Gratis service

For selv om siden kun har eksisteret siden den 2. februar, er der allerede mange bilejere, der har oprettet en gratis annonce på siden, og næsten lige så mange købere har oprettet en søgeagent. Og planen er ikke, at det kun skal være gratis i begyndelsen. Ifølge indehaver Jesper Stoltenberg skal det også fremover være gratis at oprette både annoncer og søgeagenter på siden.

- Tanken er, at vi vil tjene penge på bannerannoncer, så siden også fremover kan være uden omkostninger at bruge både for købere og sælgere, forklarer han.

Jesper Stoltenberg har lagt et stort stykke arbejde i udviklingen af www.motorborsen.dk, der er en videreudvikling af siden www.byt-bil.dk. Det betyder, at Motorborsen.dk nu fremstår som en ny og moderne portal, hvor man kan købe, sælge og bytte biler, ligesom det også er muligt at oprette annoncer om biler, der kan leases.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078