23948sdkhjf

Nye tyske værktøjer til værkstederne

Værktøjsvirksomheden Jens Linde A/S lancerer tre nye tyske mærker i sortimentet inden for befæstelse (nitteværktøj og nitter), håndværktøj samt trykluft- og hydraulisk værktøj til den tunge industri.

De tre nye mærker er Spitznas Maschinenfabrik, der med udgangspunkt i mineindustrien har udviklet et bredt program af trykluft- og hydraulikværktøjer. Så er der produkter fra VVG Befestigungstechnik der i mange år har produceret nitte-værktøj (akku og trykluft) og et uendeligt sortiment af nitter. VVG kan således levere nitter i alle kvaliteter, materialer og farver – også specialfremstillede. Endelig er der Carl Walter Schraubwerkzeug-Fabrik, der bl.a. har specialiseret sig i præcisionsværktøjer som egner sig til finmekanisk arbejde. Derudover fører virksomheden gearnøgler og de helt store slagtoppe. Carl Walter Schraubwerkzeug-Fabrik har et varekatalog på over 13.000 emner.

Jens Linde A/S oplyser, at deres medarbejdere allerede har været på uddannelsestur i Tyskland for at lære produkterne at kende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078